29 [IUN 18] POLITIC Buzau
Vineri, 29 iunie 2018

Cum s-a ales Constantin Ionescu şef la P.N.L. Buzău

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
7 voturi 3234 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Liberalii au încercat un proces de rebranduire la Buzău, ori alegerile pentru structura de conducere a organizaţiei municipale Buzău a P.N.L. iar alegerile interne de vineri fost un moment dedicat acestui subiect.

Organizatorii au făcut în aşa fel încît Sala Mare a Consiliului Judeţean, acolo unde s-a desfăşurat scrutinul intern, să fie aproape plină, iar de la Bucureşti a fost prezent însuşi preşedintele partidului, Ludovic Orban, însoţit de şeful zonal al P.N.L., deputatul Victor Paul Dobre. Votul propriu-zis a fost o simplă formalitate căci pentru funcţia de preşedinte al filialei Buzău a P.N.L. a fost doar un singur candidat, anume Constantin Ionescu.

La final el a strîns 121 de voturi pentru, restul pînă la 126 fiind anulate.

Proaspăt alesul a declarat că principalul obiectiv al său, în calitate de preşedinte municipal, este să întărească organizaţia pentru viitoarele alegeri: "Prin echipa aleasă astăzi vreau să recuperez încrederea buzoienilor în clasa politică şi în administraţie, construind ceva, venind cu soluţii, cu idei şi propuneri pentru comunitate".
 Tot vineri s-au ales cei doi prim-vicepresedinti in persoana lui Vasile Olariu si Vasile Carapit iar vicepresedinti sunt Valeriu Minascurta,Carolita Cimpoca,Melania Dragostin,Mircea Ion,Aurel Dumitru,Emil Siminescu,Ion Barbu si Florin Sangiu.


Etichete: Buzău |  Constantin |  Ionescu
Voteaza articolul: bun: 7  |  slab: 0   7

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU