17 [OCT 14] POLITIC Buzau
Vineri, 17 octombrie 2014

Cum l-au poreclit pesediştii buzoieni pe Iohannis

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 1251 vizualizari 4 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Pesediştii cer candidatului pentru Palatul Cotroceni să-şi ceară scuze faţă de profesori, inclusiv cei din judeţul Buzău. Ei i-au dat şi o poreclă fruntaşului liberal. Într-un comunicat de presă emis redacţiei, se arată că:    

"Domnul Iohannis i-a jignit pe toți profesorii, inclusiv pe cei buzoieni, când a spus că au avut GHINION că nu și-au putut cumpăra 6 case din meditații.  Este o aroganță incalificabilă din partea domnului Iohannis față de toți profesorii din România. Solicităm domnului Iohannis și susținătorilor săi din PDL și PNL să își ceară scuze față de toți profesorii din Buzău. În județul nostru nu există niciun profesor care aibă 6 case luate din meditații. Deci toți profesorii buzoieni au fost jigniți de afirmația domnului Iohannis. Mai mult, în afară de domnul Iohannis,  în România nu mai există niciun alt profesor care să-și fi cumpărat 6 case din banii de meditații.  
Iohannis este la fel de cinic ca și Traian Băsescu. Când vorbesc despre casele cumpărate în condiții suspecte, amândoi ne râd în față și ne spun „Ghinion”. La fel a făcut Traian Băsescu atunci când a fost întrebat de Casa din Mihăileanu pe care și-a dat-o singur când era primar: „Ghinion, eu sunt președinte și am imunitate!” Domnul Iohannis a spus că nu își amintește cât lua pe orele de meditații de pe urma cărora ar fi strâns 75.000 de mărci pentru prima din cele 6 case. Este o dovadă clară că Iohannis îi minte pe români.  Este descalificant pentru un profesor să mintă că și-a cumpărat casele din meditații, iar apoi să își bată joc de colegii săi spunând că au avut ghinion că nu au și ei 6 case.  Ce are de ascuns Iohannis despre modul în care a cumpărat cele 6 case? De ce minte Iohannis pe acest subiect? De ce nu a spus adevărul despre cum și-a cumpărat casele? Ce ilegalități ascunde?

Din acest moment domnul Iohannis este Ghiniohannis. Domnul Ghiniohannis NU poate justifica modul în care și-a cumpărat cele 6 case. Ghinionul domnului Iohannis este că și-a luat casele din alți bani decât cei din meditații. 

Biroul de presă al PSD Buzău"

Etichete: alegeri |  campanie |  ponta |  presedinte |  romania |  iohannis
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

ghinioiucostin@yahoo.com
17 octombrie 2014
Ghiniohanis nu era candidatul USL la prim-misistru acum cativa ani?
Mircea
17 octombrie 2014
Ponta are 7 case, si nimeni nu comenteaza.
goguvicatus
22 octombrie 2014
Greseala,Ponta are 3 case si nevasta-sa 4 case
coman
23 octombrie 2014
dar hrebenciuc si ceilalti hoti din psd nu va fac sa va simtiti jigniti, domnilor profesori din psd?


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU