30 [IUN 15] POLITIC Buzau
Marţi, 30 iunie 2015

CUM ÎL ABSOARBE POPICĂ PE “FRĂŢIORUL“ PELE

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
2 voturi 1575 vizualizari 3 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Liderii filialelor judeţene ale UNPR şi PP-DD pînă de curînd prieteni, azi certaţi, vor trebui să coabiteze. Duminică seara la Bucureşti, fruntaşii PP-DD au decis să accpete propunerea progresiştilor de a fuziona prin absorbţie astfel că Gabriel Oprea (UNPR) şi preşedintele PP-DD, Simona Man au anunţat public la sediul UNPR respectiva hotărîre politică. În consecinţă, la Buzău, senatorul UNPR, Constantin Popa, şeful filialei progresiste şi consilierul municipal, PP-DD, Silviu Roşioru vor trebui să coabiteze.

Ambii provin din pepiniera lui DD

Cei doi “fraţi de cruce“ pînă mai ieri, Popa şi Roşioru, au intrat în politică la PP-DD. Printr-un concurs fericit de împrejurări, Popa a devenit senator şi cînd a simţit că Dan Diaconescu e pe ducă, bine sfătuit a ajuns la UNPR unde acum e şef de filială. Silviu Roşioru, cu ceva mai puţin noroc, a devenit consilier municipal dar a rămas la Dan Diaconescu preluînd preşedinţia organizaţiei judeţene după ce Eduard Dumitraşcu a renunţat la cariera politică.

Pele zice c-ar putea renunţa

Luaţi prin surprindere, PP-DD-iştii nu par prea încîntaţi de decizia Simonei Man de a topi partidul lui DD în formaţiunea lui Gabi Oprea, fără ca măcar să-i întrebe.
Silviu Roşioru spune că a aflat de la televizor despre fuziune şi că se va lămuri după ce va cere relaţii de la Centru. Dacă nu va primi lămuririle necesare atunci ar putea demisiona şi din partid dar şi din calitatea de consilier la Palatul Comunal. 


Etichete: fuziune |  local |  Pele |  politic |  Popica
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

viorel
30 iunie 2015
unpr este condus de un interlop agramat ,,,pele
Catalin i.
17 iulie 2015
Sefu Pele nu e la UNPR isi doreste el
Baba Vanga
01 iulie 2015
Oprea a sărit calul troian la înscăunarea lui MRU. UNPR se va sparge ca un buboi. De bine de rău PSD-ul i-a luat pe liste pe când liboranjii n-o vor face niciodată. N-am auzit niciun cunoscut că intenționează să voteze cu UNPR mai cu seamă că este condus la Buzău de un așa personaj pitoresc.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU