19h 12' POLITIC Buzau
Luni, 08 ianuarie 2018

UPDATE Cum evoluează lupta de la vîrful PSD

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 3147 vizualizari 1 comentariu doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [19:12] 08 IAN 2018 › După şedinţa CEx a P.S.D. liderul pesedist Niculae Bădălău a făcut o declaraţie din care se pare că Marcel Ciolacu a ieşit mai întărit de la întîlnire. Bădălău a declarat, printre altele, că: "Eu m-am abţinut la numirea lui Tudose, dar vreau să vă spun că echipa Tudose-Ciolacu este una performantă, pragmatică, care poate duce mai departe guvernarea în România. Partidul le oferă toată susţinerea."

Vicepremierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD Buzău, încearcă în aceste ore să-şi conserve poziţia la vîrful partidului şi-n Guvern, după ce a devenit clar că Liviu Dragnea vrea să-l scoată din funcţiile guvernamentale, dar şi din echipa de conducere a partidului. Astăzi, potrivit portalului de ştiri hotnews.ro, grupul format în jurul premierului Mihai Tudose, căruia i s-a raliat şi Ciolacu, va face tot posibilul să impună, cu împreună cu mai mulţi fruntaşi pesedişti, la şedinţa Comitetului Executiv (C. Ex.) o formulă de conducere colectivă a partidului. Din această structură se pare că fac parte preşedintele organizaţiei Vrancea, Marian Oprişan, căruia i s-ar putea adăuga Nicolae Bădălău, de la Giurgiu şi Marcel Ciolacu, de la Buzău. Varianta de mai sus este ultima vehiculată în interiorul partidului înaintea C.Ex-ului programat pentru această după-amiază, însă, înainte de Comitetul Executiv, mass media centrală arată că premierul Tudose a convocat o întîlnire cu cîţiva lideri locali ai partidului, între care se numără Marian Oprişan, Nicolae Bădălău, Adrian Ţuţuianu şi Marcel Ciolacu. 

Etichete: evoluează |  lupta |  vîrful
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Andr
08 ianuarie 2018
\"Liviu Dragnea vrea să-l scoată din funcţiile guvernamentale, dar şi din echipa de conducere a partidului , deși e \'produsul\' unui oraș martir al \\\\\\\"revolutiei \\\\\\\"?\\\\\\\"


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU