30 [MAI 15] POLITIC Buzau
Sâmbătă, 30 mai 2015

Cum ar mai putea candida Boșcodeală la șefia PSD

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
8 voturi 1350 vizualizari 1 comentariu doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

O etapă importantă din parcursul alegerilor interne din organizația județeană a PSD Buzău s-a consumat sîmbătă la Sala Mare a Consiliului Județean. Marea miză a întîlnirii a reprezentat-o stabilirea și votarea normelor de reprezentare care conduc la numirea delegaților pentru etapa finală a alegerilor interne și anume alegerea vitorului președinte al filialei județene.

Astfel, în cadrul Conferinței Extraordinare Județene a PSD, convocată de 50 de organizații din teritoriu, lucrurile s-au petrecut de așa manieră încît viitori delegați să fie “verificați“ iar la Conferința Județeană de alegere a cărei dată nu a fost încă stabilită, să nu existe prea multe necunoscute.

Surse din interiorul partidului ne-au relatat că în timpul dezbaterilor au apărut și ceva contestări din partea grupului Ghiveciu-Mocanu, care nu au fost de acord cu propunerile de pe ordinea de zi și cu modul în care s-au desfășurat lucrările ședinței.

Pînă la urmă, dintre cei 217  delegați prezenți, 213 au votat programul prezentat împotrivă votînd senatorul Victor Mocanu, deputatul Adrian Mocanu și deputatul Marian Ghiveciu, totodată înregistrîndu-se și o abținere a unui delegat din Pietroasele.

Tot la Conferința de sîmbătă au fost cooptați în structura de conducere județeană cei 29 de primari nou-veniți în PSD  alături de consilieri locali, județeni și municipali migrați în baza “ordonanței Dragnea“ la social democrați.

În final, președintele în funcție al PSD Buzău, Constantin Boșcodeală a afirmat în plen, de la pupitrul de la care a prezidat Conferința Județeană că dacă își va rezolva problemele cu Justiți va candida din nou pentru cea mai înaltă funcție din filială.


Etichete: Boscodeala |  conferinta |  PSD
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 6   -4

Comentarii

Elena
30 mai 2015
Pentru noi buzoienii sper ca o sa-si rezolve justitia problema cu el, si sa scapam dupa 20 de ani.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU