06 [DEC 13] POLITIC Buzau
Vineri, 06 decembrie 2013

Cristi Bîgiu, MOŞ NICOLAE pentru 400 de copii VIDEO

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
1 vot 1167 vizualizari 0 comentarii florinzafiu@sansanews.ro
Peste 400 de copii au fost răsfăţaţi cu dulciuri la finalul unei piese de teatru organizate la Sala Mare a Consiliului Judeţean de Moş Nicolae. 

Rînd pe rînd cei mici şi-au primit cadourile din mîna preşedintelui Cristi Bîgiu, cel care nu s-a sfiit să declare că la rîndul său, dimineaţă, pînă să se îndrepte către locul de muncă, a fost surprins de cîteva daruri. 

Au fost invitaţi să ia parte la evenimentul organizat de către Consiliul Judeţean elevi atît din municipiul Buzău şi din judeţ, cît şi copii orfani aflaţi în centrele de plasament ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. 

Dacă-i Moş Nicolae atunci cu siguranţă trebuie să ningă cu daruri. Una dintre cele mai aşteptate zile din an le-a adus elevilor din clasele primare ale judeţului o sumedenie de daruri şi surprize. Şi-au propus încă de la începutul anului să fie cuminţi şi chiar dacă uneori au mai făcut năzbîtii, aseară cei mici şi-au făcut ghetele şi au aşteptat zorii zilei. Moş Nicolae a fost darnic aşa cum i-a intrat în obicei de aproape 2.000 de ani. Le-a oferit jucării şi multe dulciuri. 

Şirul surprizelor a continuat la Sala Mare a Consiliului Judeţean, locul în care autorităţile au organizat pentru cîteva sute de elevi un teatru pus în scenă tot de copii. La ieşire elevii au fost întîmpinaţi de preşedintele Consiliului Judeţean Cristi Bîgiu, cu dulciuri. 

“Eu ştiu despre Moş Nicolae că este un om invizibil şi este fratele mai mic al lui Moş Crăciun. Eu am primit ieri dulciuri, jucării, mănuşi...”, a afirmat Alexandru Tudor. 

„Anul acesta am fost un copil cuminte şi am ascultat de părinţi. Ca să vină Moş Nicolae trebuie să fim cuminţi, să luăm note bune la şcoală şi eu am primit dulciuri şi o cărticică de poveşti", a spus Diana Popină.


Încîntaţi de surprize

Orice copil trebuie să primească daruri iar atunci cînd îi sunt oferite se poate numi un copil fericit. Moş Nicolae este un bun prilej de a-i încînta cu surprize a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, tocmai din acest motiv instituţia va organiza astfel de evenimente care să devină la un moment dat tradiţie. Pînă şi cel mai important om al judeţului, Cristi Bîgiu, a primit în această dimineaţă din partea lui Moş Nicolae dulciuri. 

“Toţi ne transformăm în Moş Nicolae, cel puţin cei care avem copii acasă. Ceea ce este frumos, copiii au fost impresionaţi de spectacol, azi Consiliul Judeţean a fost mult mai vesel, a răsunat de rîsetele copiilor. A venit şi pentru mine, şi eu am ajuns la concluzia că am fost cuminte şi am găsit un cadou dimineaţă în pantofi“, a afirmat Cristi Bîgiu, preşedinte Consiliul Judeţean Buzău. 

Peste 400 de copii au primit daruri din partea Consiliului Judeţean Buzău, elevi din municipiu şi judeţ, dar şi din orfelinatele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.Etichete: cadouri |  CJ |  consiliu |  daruri |  elevi |  Mos Nicolae |  Bigiu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU