28 [NOV 13] POLITIC Buzau
Joi, 28 noiembrie 2013

Consilierul local PDL Ciprian Ene ŞI-A DAT DEMISIA din PDL

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
9 voturi 2312 vizualizari 14 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Consilierul local municipal, avocatul Ciprian Ene, şi-a anunţat în urmă cu cîteva minute demisia din filiala locală a PDL Buzău.

Iată ce a scris pe o reţea de socializare fostul şef al organizaţiei municipale a PDL Buzău,  Ciprian Ene, despre această decizie:

"Dragii mei prieteni,
şi nu numai,

Astăzi am luat decizia să părăsesc Formaţiunea Politică din care fac parte.

Am luat această decizie responsabil, cu asumarea tuturor consecinţelor de după, decizie pe care oricum şi-ar fi dorit alte persoane să o ia, mai devreme sau mai târziu.

Am preferat însă să iau această decizie în stilul meu şi nu în stilul lor!

Mai mult, această decizie am luat-o pentru că eu nu pot mima conducerea unei organizaţii. Poziţia băţ de floarea soarelui cu un zâmbet larg pe faţă nu e pe placul meu şi nu mă caracterizează!
Discuţii în interiorul organizaţiei, prin care membri noi, competenţi, loiali unei cauze şi implicaţi în acţiuni de promovare a unor idei solide pentru dezvoltarea locală, au fost arătaţi cu degetul, doar din motive că reprezentau un pericol pentru cei care nu au avut niciodată demnitatea să-şi asume, ... măcar eşecul unor campanii conduse dezastruos. Persoane ancorate puternic în conducerea PDL, care şi după un eşec usturător în alegerile trecute, nu înţeleg că forţa unui partid stă în echipă şi mai puţin într-un om sau în resursele materiale. Toate acestea, reprezintă o parte a motivelor, care mă îndreptăţesc să iau această decizie.

Succesul unui partid stă în echipa şi în realizările acesteia. Ori, într-o organizaţie unde echipele sunt bune doar, la a umple săli pentru discursuri, iar apoi uitate până data viitoare, mă determină să cred că PDL merge în direcţia greşită.

DIRECŢIE PE CARE, EU MĂ OPRESC SĂ MAI MERG!

Celor care rămân, le doresc să înţelegă chiar şi în ceasul al 12-lea că organizaţia alunecă, dacă membrii săi şi oamenii în general nu sunt respectaţi! Oamenii nu sunt doar nişte cifre, nu sunt statistică! Fiecare are istoria şi lumea lui, la care cei care conduc uită să se raporteze.

Numai dacă vor înţelege lucrul acesta, celor care rămân: - Le urez succes!
Dacă nu vor înţelege, îmi pare rău pentru că există posibilitatea ca organizaţia să se piardă în mediocritate!
Dragii mei, electoratul se schimbă, oamenii înţeleg că actuala clasă politică buzoiană e la pământ!
După scurta mea incursiune politică la nivelul Consiliului Local Municipal, am realizat că Buzău se află într-o cădere liberă, manevrat de o clasă politică de cea mai joasă factură posibilă. De peste 23 de ani, clasa politică buzoiană serveşte interesului individual şi mai puţin interesului întregii noastre comunităţi.

Clasa politică buzoiană, de ,,rang superior”? O haită de lupi intrată în ,,cuşti cu gratii de fier”, de bună voie, de unde fiecare pe limba lui latră la celălalt, iar când e nevoie ies, se unesc şi se ,,pupă" unii cu alţii pentru a prădui cu lăcomie tot ce le poate aduce beneficii, lor şi uneii mâini de oameni care au lăsat Buzăul, la nivelul unui sat palilulian.

Deşi, poate, mult prea idealist, pentru un moment nepotrivit pentru dorinţe ideale, nu mă voi opri să gândesc şi să activez în orice mod posibil pentru ca acest oraş, acest judeţ să ne ofere nouă, tuturor o viaţă mai bună, o lume în care oamenii preponderent zâmbesc!

GABRIEL-CIPRIAN ENE"Etichete: consilier |  demisie |  local |  pdl |  preda |  ciprian ene
Voteaza articolul: bun: 9  |  slab: 0   9

Comentarii

Marian Untescu
28 noiembrie 2013
Ciprian Ene este, dupa opinia mea, cel mai bun politician al Buzaului. Un om sincer, bine intentionat in ce priveste comunitatea, societatea noastra. Un om cu principii morale, cu forta spirituala, inteligenta si charisma. Il felicit pentru gest si sper sa-l vad in postura de primar al Buzaului la viitoarele alegeri. Cu stima si respect!
matei
29 noiembrie 2013
si ciolacu ce mai e?cum care ?ala care a vandut pestoaice in piata.
costina
28 noiembrie 2013
Aceasta postare ma impresionat ,nu credeam ca mai exista oameni curajosi in orasul asta,adevar suta la suta,trebuie sa ne unim pentru aceste principii sanatoase
violeta
28 noiembrie 2013
carjanca si eliza pot dormi linistite de acuma.
costiniu
28 noiembrie 2013
ESTE CLAR BUZAUL TREBUIE CONDUS DE ALTA GENERATIE DE OAMENI TINERI SI PREGATITI ,NERVOZITATEA E MAXIMA IN RANDUL TINERILOR
Diana Florescu
28 noiembrie 2013
Tineri care au plecat din PD L au dat dovada de mare curaj, caracter si sper ca mai sunt si alti sa formam un grup da schimbam Buzaul sa terminam cu blaturile din acest judet.Respect Ciprian
Roberto
29 noiembrie 2013
Oameni buni, mare adevar in ce se scrie mai sus! Buzaul este condus de oameni slabi, interlopi si golani politici! Haideti toti tinerii sa ne unim si sas tragem un semnal de alarma cu privire la astia care conduc acum. Bravo Ciprian! Ai un mare caracter. Oare cine renunta la tot, pentru principii? Doar oamenii de calitate!
cristina
29 noiembrie 2013
Cine intelege semnalul tras de acest tanar ,inseamna ca mai gandeste ,BOSCODEALA SI CU PREDA SUNT MANA IN MANA .ei au mimat ca sunt putere si opozitie de cel putun 12 ANI ,acum buzoieni sau prins ,ei de dragul de a avea puterea locala AU SACRIFICAT INTERESUL A 120000 DE BUZOIENI PENTRU UN GRUP DE 100 DE FAMILII ,ASTA E TRADARE ,SI IMPERIILE AU DISPARUT SI REGII AU PICAT.VA VA VENII SI VOUA RANDUL ,COLACULE NU TE GANDII CA IEI TU LOCUL LU BOSCODEALA ?
aligatorul
29 noiembrie 2013
felicitari !!! ai crezut ca poti schimba ceva in Buzau dar, pana nu va fi disparuta "clasa politica " pe care o caracterizezi foarte corect si chiar mai mult de atat este greu ! sper ca tineri ca tine cinstiti, onesti si pregatiti( nu la I.D...!)vor schimba "serpii taratori care nu se ridica nici cand musca" citat ( nu plagiat) din N. Iorga
Alina M.
29 noiembrie 2013
Oameni buni, voi va dati seama ca dupa atat timp este prima persoana care spune de la nivelul asta adevarul pe nume? Ma bucur ca mai exista oameni care au o viziune de ansamblu asupra politicienilor din Buzau!!! Bravo, dar ai grija cu acesti oameni sunt periculosi!
cristescu
29 noiembrie 2013
IL admir pe acest tanar un exemplu de urmat si pentru alti consilieri daca vor binele comunitatii si nu pe al lor personal
Radu
29 noiembrie 2013
Felicitari ! Cand vezi ca in politica mai intra si asemenea oameni valorosi , cu o buna pregatire profesionala si morala , iti da speranta ca numai ei mai pot schimba actuala clasa politica , caracterizata de infractori si impostori , care, paradoxal conduc si stabilesc destinele noastre..
chiosparliul sau chiorul
29 noiembrie 2013
nu te vad bine preda .pe unde esti .ori ai plecat in austria,cale batuta cine sa te prinda sa te ...uta
Catalin
30 noiembrie 2013
Asta poate fi numita DEMISIA DE ONOARE!!!! Felicitari ciprian pt curajul de care ai dat dovada sa lupti si sa crezi intr-un viitor mai bun al cetatenilor buzoineni!!!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU