30 [IAN 17] POLITIC Buzau
Luni, 30 ianuarie 2017

Ciolacu: 'Puţin echilibru nemţesc nu strică niciodată!'

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 978 vizualizari 1 comentariu doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Şeful PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, i-a transmis un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis nemulţumit de decizia acestuia din urmă de a convoca Consiliul Superior de Apărare a Ţării pentru a analiza proiectul de buget al instituţiilor care se ocupă de securitatea naţională. Într-un mesaj postat pe pagina sa de FB, Ciolacu arată că:  "Programul de guvernare al PSD va fi pus în practică indiferent câte piedici ne va mai pune domnul Iohannis. Mai întâi a refuzat ca România să aibă cât mai repede un guvern, acum refuză să avem un buget în timp util. Și asta pentru că și-ar dori să tăiem bani de la Educație sau Sănătate, ca să îi dăm instituțiilor de forță (ale căror bugete oricum au fost majorate consistent în ultimii ani). Acest lucru este inacceptabil pentru PSD! Tertipurile și atacurile prezidențiale nu vor schimba nimic! Vom rămâne consecvenți și vom aloca mai mulți bani doar acelor domenii care au legătură cu bunăstarea cetățenilor și creșterea nivelului de trai.  De fapt, sub toate aceste motive, domnul Iohannis își ascunde supărarea că bugetul Administrației Prezidențiale a fost redus cu aprox. 15%. Eu cred că dacă Parlamentul se poate descurca în acest an cu un buget mult mai mic, atunci și domnul președinte poate fi mai cumpătat cu deplasările externe sau achizițiile de mașini și mobilier de lux. Puțin echilibru nemțesc nu strică niciodată..."
Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru marți o ședință a CSAT în vederea analizării proiectului de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale, potrivit Administrației Prezidențiale. Potrivit sursei citate, proiectul de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale, transmis de Guvern, a fost primit vineri după-amiază la Secretariatul CSAT., scrie agerpres.ro
          iEtichete: Ciolacu |  echilibru |  nemţesc |  niciodată |  Puţin |  strică
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Pixelu repetent
30 ianuarie 2017
Bre nea Marcele, las-o cu educația mai moale. Nu s-a mai indignat nimeni când Inspectoratul Școlar Județean Buzău a desființat câte o clasă de la fiecare liceu teoretic din județ. Probabil asta este soluția majorărilor salariale din educație, dispariția unui procent din rândul cadrelor didactice. Pe de altă parte un sistem educațional performant depopulează natural România. Un tânăr cu o educație peste medie nu-și mai găsește locul în societatea românească actuală. Decât să fie sclav în propria țară mai bine sclav la colonialiști. Suportă mai ușor umilința. Am înțeles, ordinul este să fim proști, buni doar pentru munci salahoriale. Măcar schimbați optica și puneți bazele învățământului vocațional (liceele de meserii) în colaborare cu potențialii angajatori. Astfel nu se vor mai cheltui bani în educație în folosul țărilor coloniale și nici România nu mai riscă să se depopuleze. Vom rămâne proști dar măcar la ei acasă.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU