11h 23' POLITIC Buzau
Sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Ciolacu, Neagu şi Holban,sprijin pentru Tudose.Apel vehement al lui Toma

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2632 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [11:23] 14 IAN 2018 › Duminica, la orele diminetii, si primarul municipiului Buzau,Constantin Toma si-a exprimat, in termeni duri, printr-o postare pe contul sau de Facebook, sustinerea pentru echipa Tudose si actualul Guvern:,, Lăsaţi ţara să trăiască conducători ai PSD-ului!

Acum în 2018 la 100 de ani de Românie întreagă lăsaţi interesele meschine personale şi vedeţi ce este important pentru ţară!
Lăsaţi Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii!
Românii s-au săturat de acest circ ieftin şi aşteaptă rezultate!
Nu există nici un scenariu din străinătate care să ne ţină în permanenţă pe ultimul sau penultimul loc în Uniunea Europeană.
Există doar conducători politici români fără viziune şi care nu pun interesul majorităţii românilor deasupra interesului personal. E timpul ca asta să se schimbe!
Buzăul are nevoie de o guvernare stabilă şi nu de un spectacol ieftin la Bucureşti!

Constantin Toma

Primar al municipiului Buzău, ales pe listele PSD"


P.S.D. dă în clocot în aceste zile, iar exponenţii fiecărei tabere beligerante încearcă să îşi definească limpede poziţiile şi să-şi afirme explicit susţinerea. Pesediştii buzoieni, prin intermediul preşedintelui Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, care este şi preşedinte executiv al P.S.D. Buzău, îşi anunţă sprijinul pentru premierul Mihai Tudose, şi, implicit, pentru vicepremierul Marcel Ciolacu, cel care este şi preşedintele social-democraţilor buzoieni. Într-o postare publicată sîmbătă după-amiază pe contul său de Facebook, Neagu scrie că România are în acest moment o guvernare bună, iar Tudose are sprijinul său.

Ştiut fiind, deja, că Tudose şi-a manifestat şi el recent susţinerea pentru Ciolacu, cu care a afirmat că este de multă vreme bun prieten. Iar dacă acesta din urmă va pleca din Guvern îl va urma şi el imediat, e clar că luarea de poziţie a lui Neagu de pe Facebook are şi acceptul lui Marcel Ciolacu.

Pe acest fond, în care Liviu Dragnea a decis să i-a la pas cîteva organizaţii judeţene pentru a-şi atrage susţinerea filialelor în războiul făţiş cu Tudose, Buzăul răspunde la nivel de vîrf al organizaţiei printr-un mesaj de susţinere al actualei formule de conducere guvernamentale Tudose-Ciolacu. În plus, se mai observă că Ciolacu s-a aliat total premierului Tudose, deşi, iniţial, se specula inclusiv în mass-media, că fusese promovat vicepremier la Palatul Victoria de Liviu Dragnea, căruia i-a fost un apropiat, tocmai pentru a-l ţine sub control pe prim-ministru. Evoluţia evenimentelor l-a făcut, însă, pe Ciolacu să treacă de partea premierului în războiul intern Dragnea vs. Tudose. Iată ce a postat sîmbătăt după-amiază pe Facebook Petre Emanoil Neagu:

„Avem o Guvernare buna si un premier capabil sa implementeze programul de guvernare votat de romani! Guvernul Tudose are toata sustinerea mea! A demonstrat ca poate asigura o guvernare eficienta, ca echipa de guvernare are foarte multe realizari, bazate si pe o stransa colaborare cu administratia publica locala. 
Romania are nevoie de o guvernare stabila! Un guvern nu poate asigura cresterea economica si dezvoltarea tarii daca nu are continuitate in activitate!
Sa nu uitam ca ne aflam in Anul Centenarului si este foarte important sa demonstram ca suntem uniti si vom duce la indeplinire toate promisiunile facute romanilor!”
 
Şi pesediştii rîmniceni printr-o postare semnată de fostul primar, Viorel Holban, secretar-executiv al P.S.D. Buzău, şi-au anunţat susţinerea pentru Tudose:

"Secretarul Executiv al Organizației Judetene PSD Buzău Viorel Holban face apel către domnul Președinte Dragnea si catre CEX-ul PSD sa gîndească la rece si cu responsabilitate situatia creata in partid in ultimile zile si sa gaseasca echilibru in rezolvarea situației cat mai urgent, pentru că țara are nevoie de o guvernare stabilă ca cea actuala, condusă de domnul Mihai Tudose si de coaliția PSD-ALDE !"Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU