13h 45' POLITIC Buzau
Sâmbătă, 03 martie 2018

(VIDEO) Ciolacu măsoară cît a fost de vice( update)

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
3 voturi 3194 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro
UPDATE [13:45] 03 MAR 2018 › La finalul lucrărilor Conferinței Județene Extraordinare a PSD, deputatul Marcel Ciolacu, liderul pesediștilor buzoieni, a explicat că mandatul delegației Buzăului pentru congresul este susținerea actualului Guvern, a programului de guvernare și a lui Liviu Dragnea ca președinte PSD. 
Ciolacu a făcut referire și la relația sa cu liderul PSD, Liviu Dragnea, după schimbarea Guvernului în care a fost vicepremier: ”Eu în interiorul partidului nu am dușmani, nu am adversari. Eu, de exemplu, cu domnul Grindeanu sunt foarte bun prieten. Cînd s-a decis atunci în partid să votăm într-un anumit fel, eram lider de grup. Vă dați seama că era o poziție influentă. Am respectat decizia partidului și pe care o să o respect întotdeanuna. Sunt în partidul acesta din 1990, am îmbătrînit aici. Nu pot gîndi alfel și nu funcționează lucrurile altfel. Înainte de a se lua decizia cu Guvernul Tudose, Mihai Tudose a spus că va respecta decizia Comitetului Executiv, nu va face ca domnul Grindeanu. După amîndouă schimbările de Guvern ce mă bucură este că eu am rămas prieten și cu Sorin Grindeanu, și cu Mihai Tudose. Cînd faci parte dintr-o echipă, așa e corect, mergi până la capăt, fără a încerca cineva din Guvern să fie împotriva domnului Dragnea, să atace funcția dînsului de președinte al PSD. Au fost anumite disensiuni, nu cu mine neapărat. Eu am rămas alături de Guvern pînă cînd s-a decis în Cex. Eu nu puteam să îmi dau demisia mai devreme decît am făcut-o, nu eram corect. Eu cred că nu a demonstrat un defect, ci o calitate gestul meu.”

 Conferința Județeană a PSD a debutat, la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, într-o atmosferă relaxată. 291 de social-democrați din 310 convocați au ajuns la locul reuniunii social-democrate pentru a decide componența delegației care va reprezenta PSD Buzău la Congresul PSD din 10 martie. Pe hol, înaintea începerii ședinței, a fost loc de glumițe, tachinări, semn că tensiunile și îngrijorarea din ultima vreme din PSD Buzău s-au mai diluat.  
Componența delegației de 140 de pesediști care va reprezenta Buzăul la Sala Palatului București a fost stabilită, prin vot, fără să existe obiecțiuni. Buzăul va fi printre județele cu cele mai numeroase delegații. Printre cei 140 de participanți sunt președinții de organizații locale, primari, parlamentari de Buzău, secretari de stat și reprezentanți la eșaloanele inferioare ale Guvernului, promovați de organizația buzoiană. Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, i-a anunțat pe pesediști că, la reuniunea de astăzi, nu va vorbi foarte mult pentru că vrea să îi asculte pe social-democrați, având în vedere că în ultima vreme întîlnirile și discuțiile în cadrul partidului au fost mai rare. Totodată, Ciolacu a anunțat că va începe un tur al organizațiilor, împreună cu președintele CJ Buzău, petre Emanoil Neagu, imediat după Congresul din 10 martie. 

Urmăriti AICI imagini si cateva pasaje din discursurile de inceput!


Etichete:  |  conferinta judeteana |  congres |  martie |  PSD Buzau
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU