13 [NOV 18] POLITIC Buzau
Marţi, 13 noiembrie 2018

Cine vrea să reînvie PUR la Buzău

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 1935 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Partidul Umanist Român înfiinţat de Dan Voiculescu dă semne de resuscitare. În ultimele zile PUR a apărut din nou în public. Zilele trecute liderii PUR au anunţat ca după  o întîlnire cu liderii interimari ai filialelor judeţene şi cele sectoarelor din Bucureşti s-a stabilit strategia pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. De asemenea, de ceva vreme, conducerea PUR s-a a decis să se ocupe de revigorarea organizaţiilor judeţene. În acest context la Centru s-a luat în discuţie şi stabilirea unor  lideri regionali care să se ocupe de organizarea filialeor. La Buzău se pare că PUR va fi condus de către omul de afaceri Gheorghe Vlase, cel care s-a mai aflat la preşedinţia PUR pe vremea cînd umaniştii îşi ziceau conservatori. Vlase însă a fost nevoit să cedeze preşedinţia în locul său fiind adus cel supranumit "Gigioacă" sau "deputatul auto". Odată cu problemele din justiţie ale întemeietorului, PC a intrat într-un con de umbră, însă, iată, PUR, nefiind desfiinţat, încearcă să revină.
"Am vorbit la Bucureşti"
Contactat de reporterii "Şansa Buzoiană", Vlase a admis că a avut o discuţie la Bucureşti cu Dan Voiculescu: "Da am vorbit despre această chestiune la Bucureşti. Nu sînt hotărît să revin în politică, însă dl Voiculescu mi-a oferit o funcţie de coordonator regional al partidului pentru zona de sud-est. Mi-a plăcut cum a pus problema, în sensul că şi-a cerut scuze pentru eroarea făcută atunci cînd m-a debarcat de la conducerea PC Buzău. Însă, repet, încă nu am luat o decizie."

Totodată, Gheorghe Vlase a explicat că ar putea adopta o soluţie de mijloc: "M-am gîndit şi la soluţii ca la Buzău să conducă altcineva, poate un politician mai tînăr, iar eu, eventual să răspund de zona de sud-est".Etichete: Buzău |  reînvie
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU