12 [AUG 16] POLITIC Buzau
Vineri, 12 august 2016

Cine sînt președinții de la Femei și Tineret ai PNL Buzău

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
3 voturi 1843 vizualizari 1 comentariu laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Comitetul Județean Executiv al PNL Buzău i-a reales în funcție pe Emilia Babiuc, președinte al Organizației de Femei și pe Liviu Barbu președinte la Organizația de Tineret. Vicepreședinți ai celor două organizații ale PNL sînt Marina Grama-la Femei și Mihaela Oancea-la Tineret.

Anunțul a fost făcut ieri de deputatul Erland Cocei care a susținut o conferință de presă alături de prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu.Acesta din urma si-a reafirmat dorinta de a candida la Senat pe lista de la Buzau,,PNL nu și-a luat vacanță în acest an, în vara aceasta călduroasă; dimpotrivă, încercăm ca luna august să fie o lună de organizare în vederea alegerilor parlamentare, să corectăm acolo unde organizarea a scârțâit la alegerile locale, și să începem procesul de evaluare și de desemnare a candidaților pentru alegerile parlamentare. De ­alt­fel, luna august este o lună în care, în fiecare județ, se va face această analiză și se vor propune candidații pentru alegerile parlamentare, astfel încât luna septembrie să fie luna deciziei politice la nivel central. La sfârșitul lunii septembrie, sperăm să avem listele complete, pe care să le putem face publice și să ne pregătim pentru atacarea campaniei electorale”.Cit ii  priveste pe liberalii care au protestat acum o luna impotriva fostului presedinte Ovidiu Anghel,despre ei Atanasiu a zis ca acestia se pun singuri inafara partidului pentru ca nu inteleg democratia intre ei aflindu-se si cei cinci consilieri judeteni care nu se mai regasesc intre cei 40 din noul CJex.


Etichete: Buzău |  Femei |  președinții |  Tineret
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Gigel
12 august 2016
Liviu bărbi toarnă lui bigiu în fiecare zi la circumă lui de la tineretului. Omul este cel mai agramat tina politician local ....Iar marcel valutistu este un om super valoros al pnl ...Toată ziua face smenu la pnl la sediu ...stai în ușă labradore sa nu te miști ca scade cursul euro.....votez pnl pt marcel valuta


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU