19 [IAN 15] POLITIC Buzau
Luni, 19 ianuarie 2015

Ce vrea Vlase de la Boşcodeală

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1161 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Liderii PLR Buzău cer din nou funcţii la vârful deconcentratelor. Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a Partidului Liberal Reformator, Gheorghe Vlase, susţine că la Bucureşti a primit delegare să negocieze cu fruntaşii PSD posturi la vârful deconcentratelor.

Într-un comunicat de presă remis redacţiei, Vlase afirmă că, la şedinţele Biroului Politic Central  şi a Consiliului Naţional Executiv al PLR au avut loc evaluări ale rezultatelor obţinute de filialele din teritoriu la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014. cu această ocazie s-a constatat că organizaţia din Buzău a PLR o obţinut locul 8 din 47 de filiale, rezultat socotit a fi învingător.

Prin urmare, în scurt timp se vor demara discuţii şi negocieri cu PSD pentru alocarea către PLR a unor instituţii deconcentrate în proporţie de 10 % din totalul acestora. În acest moment, PSD controlează toate deconcentratele din judeţ, chiar dacă nu absolut toţi şefii au carnet de partid social-democrat.Etichete: Boşcodeală |  Vlase
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU