10 [IUN 19] POLITIC Buzau
Luni, 10 iunie 2019

Scandalul dintre Oprișan și Ciolacu, arbitrat de Viorica Dăncilă

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
1 vot 2130 vizualizari 0 comentarii

Preşedintele interimar al PSD Viorica Dăncilă a declarat, luni, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD că între Marian Oprişan şi Marcel Ciolacu, a fost o discuţie, vineri, la CEx, în care „probabil s-au strâns foarte multe lucruri şi oamenii au simţit nevoia să vorbească".
” După acest CEx cred că este important să ne arătăm respectul unul faţă de celălalt şi să vorbim despre problemele politice și mai puţin despre problemele personale”, a mai spus Dăncilă.
„A fost o discuţie în care probabil s-au strâns foarte multe lucruri şi oamenii au simţit nevoia să vorbească. Eu am lăsat să-şi reproşeze ceea ce aveau de reproşat, să-şi spună păsurile, dar după acest CEx cred că este important să ne arătăm respectul unul faţă de celălalt şi să vorbim despre problemele politice ce ţi mai puţin despre problemele personale. Dacă vrem să avem succes, trebuie să fim o echipă unită în care există acest respect reciproc. Nu s-au înjurat. Şi-au reproşat anumite lucruri, care cred că s-au finalizat şi că de acum încolo pornim pe alte principii, cel al respectului reciproc, al abordării constructive şi al obiectivelor care ne stau în faţă", a declarat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei BPN al PSD.
Reacţia vine în contextul în care preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a afirmat, luni, că nu îşi aduce aminte dacă l-a ameninţat cu bătaia pe preşedintele PSD Vrancea Marian Oprişan.
„Nu, nu ne înjurăm unii pe alţii. Acum, prietenia mea cu domnul Oprişan e de mult timp. Dar nu e vorba de înjurături şi sub nicio formă de bătaie”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni, înaintea şedinţei Biroului Politic al PSD, citat de presa centrală.  Etichete: Ciolacu |  despre |  dintre |  Dăncilă |  Oprișan |  scandalul |  spune |  Viorica
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU