27 [NOV 14] POLITIC Buzau
Joi, 27 noiembrie 2014

Ce s-a întâmplat în procesul primarului de Nehoiu

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
1 vot 1436 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Judecătorii de la Pătârlagele au fost nevoiţi să dea un nou termen în procesul lui Florentin Lungu, primarul oraşului Nehoiu. Decizia a fost luată, din cauza faptului că ieri, niciuna dintre persoanele ce aveau obligaţia să se prezinte în faţa instanţei, nu s-a obosit să se deplaseze la sediul Judecătoriei.

 A lipsit atît inculpatul Florentin Lungu, cât şi avocaţii, dar şi martorul ce trebuia audiat. În aceste condiţii completul de judecată a decis: „Acordă termen cauzei la data de 10.12.2014, ora 9,00, pentru lipsa inculpatului, a apărătorilor şi a martorului, ce va fi citat din nou cu mandat de aducere” Primarul de Nehoiu, Florentin Lungu, a fost declarat în conflict de interese  de natură penală de către inspectorii Agenției Naționale de Integritate., întrucât, în exercitarea mandatului de primar, a aprobat efectuarea plății în sumă de 273.735,77 Lei, reprezentând contravaloarea executării unui contract de lucrări între Primăria Orașului Nehoiu și S.C. Prodfor S.R.L. (reprezentată prin LUNGU FLORENTIN, administrator - în calitate de executant).

Contractul de lucrări a fost încheiat anterior exercitării mandatului de primar (la data de 13 mai 2008), iar plata contractului s-a efectuat în baza aprobării date de către acesta, în calitate de primar (aprilie 2013).Etichete: Nehoiu |  primar |  proces
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU