26 [SEP 18] POLITIC Buzau
Miercuri, 26 septembrie 2018

Ce au discutat Ponta si Toma la Palatul Comunal

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
1 vot 2039 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Fostul premier, Victor Ponta, a ajuns ieri la Buzău. Scopul vizitei a fost unul clar: acela de a lansa organizaţia judeţeană a partidului al cărui fondator este: Partidul Pro România. La Buzău, Victor Ponta a fost însoţit de foşti social democraţi şi foşti miniştri care i s-au alăturat pe noul drum politic, precum fostul ministru al Agriculturii Daniel Constantin, fostul şef al Învăţămîntului, Sorin Cîmpeanu şi fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu. A fost prima ședință de lucru pe care liderul Pro România și membrii organizației buzoiene au pus la punct detaliile legate de organizarea Congresului de constituire a formațiunii politice.
"Astăzi (ieri - nr) la Buzău, am avut o întîlnire regională nu doar cu Buzăul, cu Dîmbovița, Prahova, Argeș, în pregătirea zilei de 21 octombrie, cînd vom avea Congresul de Constituire a Pro România. Am discutat lucrurile noastre de organizare.", a declarat Victor Ponta.
Sosit cu toată suita
Sosit la Buzău, fostul premier a avut și o întîlnire cu primarul municipiului, Constantin Toma.  Victor Ponta și Sorin Cîmpeanu au mers pentru cîteva zeci de minute în biroul edilului-șef din Palatul Comunal. În acest timp, a dezvăluit Ponta, Toma i-a prezentat proiectele sale pentru dezvoltarea municipiului și s-a plîns de birocrația excesivă care, de multe ori, îi pune piedici.  "Am fost împreună cu domnul Cîmpeanu, ne-am văzut cu domnul primar, un primar pentru care am mers și am făcut campanie în 2016, nu-mi pare deloc rău, mă bucur că i-am făcut campanie. E un primar care încearcă să-și facă treaba, ne-a spus însă un lucru pe care ni-l spun toți primarii. Birocrația a crescut în loc să scadă la nivel central, proiecte mari de la nivel central nu sînt și cînd vrei să faci proiecte pe plan local, te ucid semnăturile de la centru. Am văzut, ne-a arătat niște proiecte în care are nevoie de niște semnături, nici măcar de bani. Înțeleg că nu a primit niciun leu pentru Centenar de la Guvern, dar în orice proiect local te împiedici cînd ajungi la București, la o semnătură.", a adăugat Victor Ponta, liderul Partidului Pro România.

Ultimele achiziţii

La întîlnirea liderilor Pro România de ieri a luat parte şi fostul consilier judeţean din Buzău, Doru Muzgoci, cel care, potrivit unor surse, ar fi trecut în tabăra formaţiunii lui Victor Ponta. La Buzău, organizaţia judeţeană a partidului lui Victor Ponta este coordonată, printre alţii, de rîmniceanul Felix Rache.Etichete: Comunal |  discutat |  Palatul |  Ponta
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU