23 [MAR 18] POLITIC Buzau
Vineri, 23 martie 2018

Ce ambiţii politice are primarul Toma

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
2 voturi 2073 vizualizari 0 comentarii

Aflat la jumătatea mandatului, primarul Buzăului, Constantin Toma, pare mai decis ca oricînd: are de gînd să candideze pentru încă patru ani la şefia Primăriei municipiului.      Aflat miercuri seară în emisiunea Sens Direct de la Focus TV, edilul-șef al Buzăului a anunțat în premieră că își dorește al doilea mandat la Primăria oraşului: "Da! Îmi mai doresc un mandat. Nu mai ezit deloc! O spun de-a dreptul ca să nu-şi facă alţii calcule. Pentru că am multe de făcut în acest oraş. A început să-mi placă ceea ce fac acum. M-am obişnuit cu programul ăsta, iar faptul că am început să obţin nişte rezultate mă şi motivează, suplimentar. Nu o spun electoral, ci pur şi simplu."
Constantin Toma spune că visează la un nou mandat la Primărie, însă nu și la unul de președinte al organizației județene a P.S.D., partid pe listele căruia a fost ales primar în vara anului 2016. În prezent, Toma conduce filiala municipală a formațiunii social-democrate. 
 "În ciuda zvonurilor că aș râvni la șefia organizației județene a P.S.D., vă dezvălui că nu mi doresc decât un nou mandat de primar. Nu am nici o ambiţie politică. Nu-mi doresc preşedinţia P.S.D.. Încearcă unii să bage nişte fitile, tot din partid ", a mai spus edilul-șef al Buzăului, la Focus TV. Primarul Buzăului, Constantin Toma, a fost prezent miercuri seară în emisiunea Sens Direct de la Focus TV.
Etichete: ambitii |  politice |  primarul
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU