20 [OCT 16] POLITIC Buzau
Joi, 20 octombrie 2016

Candidatul P.N.L. pentru deputăţie, Antonel Tănase, reface organizaţiile liberale din judeţ

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
6 voturi 2049 vizualizari 2 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

PNL Buzău trece la evaluarea organizaţiilor locale, în încercarea de a revigora lucrurile, înainte de campania electorală care stă să înceapă. La emisiunea Sens Direct, de la Focus TV, trezorierul PNL, Antonel Tănase, a anunţat că a mers deja în teritoriu în zona care i-a revenit după ce a fost desemnat candidat pe listele PNL Buzău la Camera Deputaţilor.

Antonel Tănase a dezvăluit la Focus Tv că a luat pulsul organizaţiei Pogoanele, unde liderul de filială i s-a plîns că în ultima vreme nimeni nu s-a interesat de soarta membrilor din teritoriu. Pentru a revigora starea de spirit, cu atît mai mult cu cît urmează campania pentru alegerile parlamentare, Antonel Tănase a convocat o adunare generală la Pogoa­nele ce va avea loc la finele acestei luni:

„În urma votului politic care s-a obţinut în Consiliul Judeţean executive s-a trecut la organizarea campaniei şi am obţinut din punctul acesta de vedere judeţul în mai multe zone. Mie mi-a revenit zona de sud. Eu mă simt confortabil, să spunem mai apropiat, de oamenii de la ţară, de oamenii din mediul rural. Provin de acolo, am matricea asta imprimată ştiu să vorbesc cu oamenii pe înţelesul lor. Şi am acceptat chestiunea asta şi mi-a revenit zona de cîmpie, zona de sud unde centru pare a fi oraşul Pogoanele. Mă duc la Pogoanele să mă întîlnesc cu activul de partid de acolo. L-am sunat pe domnul viceprimar recent ales, domnul Căzănoiu; m-am întîlnit cu fostul preşedinte, în momentul de faţă cred că va redeveni preşedinte dl. Stan şi i-am spus în felul următor: pînă acum nimeni de la judeţ sau de la Bucureşti nu a mai venit la noi să ne întrebe ce faceţi măi băieţi? I-am povestit care este rostul meu, cine sînt şi ce îmi propun să fac. Ei au fost de acord şi o să organizăm o adunare generală cu peste 500 de membri în data de 30 octombrie, unde vă şi invit, la Pogoanele.“

Vor fi evaluate toate filialele

Trezorierul PNL, Antonel Tănase, a dezvăluit la Sens Direct de la Focus Tv, şi că în perioada imediat următoare se va trece la evaluarea a tuturor organizaţiilor locale ale partidului. Şi probabil că aşa o că facă în toate localităţile. O să eva­lu­ăm organizaţiile locale. Ne organizăm pentru campanie. Trezorierul PNL, Antonel Tănase, prezent marţi seară în emisiunea Sens Direct de la Focus Tv.Etichete: Antonel |  Candidatul |  deputăţie |  judeţ |  liberale |  organizaţiile |  pentru |  reface |  Tănase
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 5   -4

Comentarii

adelin
20 octombrie 2016
cu romanescu pe primul loc nu votez pnl.....este vandut psd ...vasai director adjunct la compania de apa rusineeeeeee
Gigel p
23 octombrie 2016
Un terminat nerusinat!!! PNL buzau sa va fie rusine cu penalu de Atanasiu si cu acest pisic!!! O s-o luati in freza rau!!! Ce dracu cautati in buzau? Nici nu stiti cati locuitori are acest judet si veniti ca niste ordinari aici! Promit solemn ca o sa fac tot ce pot sa distrug pnl buzau pentru aceasta lipsa de respect!!!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU