26 [IUN 15] POLITIC Buzau
Vineri, 26 iunie 2015

Boşcodeală: 'Nu voi avea o vară liniştită'

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
2 voturi 1300 vizualizari 1 comentariu mireladumitru@sansanews.ro

Primarul Buzăului, Constatin Boşcodeală şi-a reafirmat poziţia cu privire la dosarul Orizont în care este acuzat că a dat fraudulos o parte din fostul islaz al municipiului. Boşcodeală a spus că de 20 de ani de cînd este primar, din contră, a reuşit să recupereze din terenul pierdut de municipalitate: “în cazul cartierului Orizont, eu nu am dat o suprafaţă de teren ci am adus în buzunarul municipiului Buzău. Din acel teren pînă acum au intrat la buget 8 milioane de RON. Am reuşit să recuperez din fostul islaz 80 de hectare.” a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală. Totodată, aceasta a mai spus că nu crede că va avea o vraă liniştită.“În chestiunea legată de vară liniştită, nu, viaţa mea nu e liniştită“, a mai spus Boşcodeală. 

Cu privire la acuzele aduse finului său, consilierul local Florin Toader care ar fi lovit şi hărţuit sexual două tinere, Boşcodeală a declarat: “Moral vorbind, lucrurile stau aşa, domnul Toader Florin este finul meu, era o soţie cu studii, farmacistă şi are 3 copii, 2 fete clasa I şi un băieţel de două luni. Moral e că nu trebuia să ajungă astfel de lucruri care nu sînt corecte. V-aţi gîndit că familia poate să sufere? Dacă este vinovat va răspunde, dacă nu este, vor răspunde ceilalţi“. 

Totodată, Constantin Boşcodeală a mai spus că nu consideră că acuzele aduse lui Toader afectează imaginea autorităţii locale. “Imaginea primăriei nu poate fi stricată de partea personală a unui consilier şi încă o dată, eu am acelaşi punct de vedere ca şi în cazul meu, dacă nu e vinovat?“, a mai precizat primarul municipiului Buzău. 


Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

justitiarul
28 iunie 2015
fost utc-ist si pcr-ist si ...actual scamator


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU