04 [AUG 16] POLITIC Buzau
Joi, 04 august 2016

Bombă! Cezar Preda ar putea să nu mai prindă loc pe lista parlamentară a P.N.L.

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
2 voturi 2285 vizualizari 4 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Deputatul P.N.L. de Buzău, acum preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a liberalilor din Dîmboviţa, ar putea să nu mai prindă un loc eligibil pe listele parlamentare la alegerile din toamna acestui an. 

Purtătorul de cuvînt al P.N.L., Adriana Săftoiu, citată de portalul stiripesurse.ro, a lansat o propunere care a stîrnit valuri imense în partid. În esenţă, Săftoiu, după ce a lansat o bombă pe piaţa politică autohtonă care arată că aşa-numiţii "dinozauri" cu 3-4 mandate parlamentare la activ să nu se mai regăsească pe listele parlamentare ale P.N.L. pentru alegerile generale, stiripesurse.ro a realizat o listă cu posibilii actuali parlamentari P.N.L.-işti care ar putea să nu mai prindă încă un mandat, iar pe ea se află şi deputatul Cezar Preda. Propunerea Adrianei Săftoiu a fost primită în partid, dar sînt şi voci peneliste care susţin aplicarea ei ceva mai soft în sensul ca parlamentarii refuzaţi să fie totuşi pe liste, dar pe locuri neeligibile.

Lista completă AICI.


Etichete: Bombă |  Cezar |  lista |  parlamentară |  Preda |  prindă |  putea
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Semaforul din Posta Calnau
04 august 2016
Pufulet, nu mai bate câmpii! Preda face legea in partid, nu tu si inca trei subțiri. Eventual, tu poți să propui să nu mai candideze femeile gravide în ultima fază din partid, bărbații sub 1,50 m și cheliosii din PNL.
Opinia mea
05 august 2016
Nu se poate ! Dl. Preda este cel mai destept si cel mai competent.Fara 'mnealui moare PNL-ul! Aveti grija sa cititi in fiecare zi cateva cuvinte din opera celui mai iubit fiu al Buzaului!
cititorul
17 august 2016
Dom\'le a mai fost cineva \"cel mai iubit...\" si a sfarsit -o......
Agent dezinfector
05 august 2016
E vremea reevaluării doctoratelor.Citiți capodopera „doctorului în petrol și gaze” C. Praeda. Praeda(scris cu diftongul „ae” ca în latină unde „praeda” înseamnă „pradă”. Subcesuri!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU