09 [OCT 14] POLITIC Buzau
Joi, 09 octombrie 2014

Bîgiu e tot la PNL! Vezi aici cum e posibil

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1633 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro


Pesediştii n-au mai postat din aprilie
Şi la PSD ştirile sunt la fel de prăfuite, cel mai recent fiind de asemenea din luna aprilie, şi prezintă informaţii şi îndemnuri electorale pentru ale­gerile europarlamentare. Pesediştii, deşi ar fi avut motive, nu s-au grăbit să includă noile achiziţii pe site-ul organizaţiei. Şi nici să îşi promoveze candidatul la preşedinţia României. Ca şi celelalte formaţiuni sau alianţe politice, pesediştii dau zor însă să lipească prin oraş cât mai multe afi­şe cu feţe zâmbitoare şi me­saje mobilizatoare. Aşa se face că oamenii de campanie irosesc un canal destul de important de promovare şi propagandă electorală cum este  spaţiul virtual.


Liberalii buzoieni se mândresc cu faptul că preşedintele Consiliului Judeţean, în persoana lui Cristi Bîgiu, este încă unul de-al lor, iar social-de­mo­craţii îşi ­pre­zintă candidaţii la ale­ge­rile... europarlamentare. Aceste informaţii, evident depăşite apar ca fiind de actualitate pe paginile de Internet ale celor două formaţiuni politice. 

Staff-urile de campanie ale PSD şi PNL sunt atât de preocupate să îşi promoveze candidaţii la alegerile prezidenţiale de la începutul lunii viitoare încât au uitat complet să actua­lizeze site-urile organizaţiilor judeţene. Liberalii îi prezintă pe parlamentarii partidului, aleşi în circumscripţiile din judeţ, dar şi pe aleşii locali şi judeţeni. 

Cu excepţia celor dintâi, foarte puţini se mai regăsesc în acest moment în PNL, ştiut fiind faptul că după adoptarea „Ordonanţei Dragnea” mulţi primari şi consilieri au părăsit partidul pentru a se înrola îndeosebi în PSD. Este şi cazul lui Cristi Bîgiu, acum pesedist cu acte în regulă, care figurează în continuare pe pagina de Internet a liberalilor, cu tot cu CV, ca preşedinte CJ, membru de seamă, având funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Buzău. 

Cât despre noutăţi, la secţiunea comunicate, ultimul postat este, oarecum surprinzător, extrem de recent, datat 8 octombrie, anteriorul fiind din data de 14 aprilie.Etichete: pnl buzau |  bigiu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU