28 [FEB 18] POLITIC Buzau
Miercuri, 28 februarie 2018

BAU! Unde a apărut Ciolacu? Lîngă Dragnea

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
7 voturi 3336 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Schimbarea de strategie politică a unui fruntaş de partid buzoian pare a începe să dea roade. Fapt care se vede limpede într-un cadru surprins miercuri, 28 februarie, pe holurile Camerei Deputaţilor în care deputatul Marcel Ciolacu, liderul P.S.D. Buzău, apare umăr lîngă umăr alături de şeful P.S.D., Liviu Dragnea, vorbind despre femei şi mărţişoare.

Ciolacu transmite, astfel, că relaţiile sale cu Dragnea s-au normalizat după ce se credea că între cei doi se instalase o stare glacială din momentul în care liderul pesedist buzoian, împreună cu toată organizaţia, şi-au declarat explicit susţinerea pentru Mihai Tudose şi guvernul său în conflictul intern între acesta din urmă şi Liviu Dragnea. Scandal care s-a lăsat cu demisia lui Tudose din cea mai înaltă funcţie din Palatul Victoria şi, imediat, de plecarea prin demisie a lui Ciolacu din postul de vicepremier.

Imaginea, transmisă în direct de toate televiziunile de ştiri, în care Ciolacu a apărut lîngă Dragnea, îi linişteşte pe toţi secretarii de stat şi alţi funcţionari ajunşi pe funcţii prin susţinerea şefului P.S.D. Buzău. Ei au înţeles clar: rămîn pe funcţii!Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 4   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU