19 [DEC 16] POLITIC Buzau
Luni, 19 decembrie 2016

Bădulescu, lider de grup al P.M.P. în Senat

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1488 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Avocatul Dorin Bădulescu, proaspăt ales senator P.M.P., a devenit liderul grupului parlamentar al Mişcării Populare din Senatul României. Deputatul Adrian Mocanu a anunţat că după analiza internă a P.M.P. faţă de rezultatele alegerilor din 11 decembrie, Bădulescu a fost propulsat în fruntea Senatorilor P.M.P.-işti. 

"Astăzi, conducerea filialei judeţene a Partidului Mişcarea Populară Buzău, reprezentată prin deputatul Adrian Mocanu, a reuşit, în urma analizelor şi a negocierilor interne în urma alegerilor din 11 Decembrie, să obţină funcţia de lider de grup parlamentar pentru senatorul nou ales Dorin Bădulescu. Popularii buzoieni obţin, astfel, o nouă recunoaştere politică a rezultatului foarte bun de la alegerile generale, cînd s-au clasat pe locul 2 în judeţul Buzău şi în topul naţional al rezultatelor filialelor judeţene ale PMP."

La Buzău, P.M.P. a obţinut un mandat de deputat pentru Adrian Mocanu şi unul de senator pentru Dorin Bădulescu, iar organizaţia judeţeană s-a clasat pe locul 4 pe ţară. Etichete: Bădulescu |  lider |  Senat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU