18h 58' POLITIC Buzau
Marţi, 14 iulie 2015

Înlocuirea lui Romanescu cu Bădulescu produce un mare scandal în noul P.N.L. Se lasă cu DEMISII (UPDATE, REACŢII)

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 9820 vizualizari 1 comentariu laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
UPDATE [18:58] 14 IUL 2015 ›
Vestea înlocuirii lui Romanescu din funcţia de copreşedinte al noului P.N.L. Buzău cu Dorin Bădulescu, luată azi de Biroul Permanent Naţional, a produs un mare scandal. Cu puţin timp în urmă, secretarul general al organizaţiei judeţene, Emilian Drăgoi, şi-a scris demisia din funcţie, iar un grup format din vechi liberali a decis să conteste hotărîrea B.P.N. ca nestatutară.

Nemulţumiţii susţin că o astfel de decizie trebuia luată întîi de către Biroul Permanent Naţional al vechiului P.N.L. şi abia după aceea să fie propusă spre validare biroului mare.

Mai mult, liberalii tradiţionali susţin că o astfel de decizie nu se poate lua de sus în jos, ci de jos în sus, de la nivelul organizaţiilor judeţene.

Or, pe ei nu i-a întrebat nimeni nimic, iar majoritatea celor supăraţi au aflat veştile din presă.

Aceştia mai cred că astfel de iniţiative de schimbare peste noapte şi neanunţate a unor lideri printr-o decizie luată în nişte birouri de la Bucureşti nu fac altceva decît să dezbine şi mai mult partidul şi să facă strict jocurile facţiunii expedeliste.UPDATE [17:45] 14 IUL 2015 › Nu a întîrziat să apară nici punctul de vedere al fostului co-preşedinte al PNL, Cristi Romanescu care a declarat: “Am fost anunţat de dimineaţă să merg la Bucureşti, m-au convocat şi au hotărît înlocuirea mea din funcţia de preşedinte al vechiului PNL cu Dorin Bădulescu. Din punctul meu de vedere este o decizie nedreaptă avînd în vedere că nu mă leg de un scaun. Ştiu, reproşul a fost vizavi de faptul că susţinut de PSD am rămas în funcţia de vicepreşedinte al CJ, ori din punctul meu de vedere şi al organizaţiei judeţene, nu este aşa”. 

UPDATE [17:14] 14 IUL 2015 › Primele reacţii:

Dorin Bădulescu a declarat că a fost anunţat de conducerea partidului despre schimbare:

"Am fost anunţat de conducerea partidului că se doreşte o schimbare şi am fost opţiunea aleasă pentru a continua activitatea în calitate de co-preşedinte. E decizia partidului, n-o comentez, e o decizie care confirmă anii de activitate pe care i-am avut în interiorul PNL. Eu o să discut anumite aspecte în ceea ce priveşte viitorul politic în cadrul partidului."
Avocatul Dorin Bădulescu l-a înlocuit pe Cristi Romanescu în funcţia de  co-preşedinte al PNL Buzău. Înlocuirea vine după ce Romanescu şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău. Decizia a fost luată în urma discuţiilor purtate în Biroul Permanent Naţional al PNL, care s-a reunit în această dimineaţă. 

Etichete: Buzău |  co-preşedinte |  PNL |  Bădulescu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

andrei
14 iulie 2015
Dorine ai o sansa sa faci curat in propriul partid ,sa aduci in fata oameni de caracter ,daca nu o sa ai soarta lui romanescu


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU