21h 38' POLITIC Buzau
Sâmbătă, 04 noiembrie 2017

UPDATE 3, GALERIE FOTO. Azi, deputatul Adrian Mocanu, nuntă mare. Urmăriţi, aici, desfăşurarea şi cozeriile

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
10 voturi 19868 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [21:38] 04 NOV 2017 › În jurul orei 21:30 a sosit la salon şi primarul Buzăului, Constantin Toma. El a spus că a fost invitat la nuntă în calitate de primar al Buzăului, şi că va juca în horă cu toată lumea, iar cadoul său pentru familia deputatului Adrian Mocanu este unul secret.

UPDATE [21:19] 04 NOV 2017 › Au început să curgă invitaţii la salonul unde se desfăşoară nunta, printre ei, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, împreună cu soţia sa, deputatul P.M.P. Corneliu Bichineţ, senatorul P.M.P. Dorin Bădulescu parlamentarul PMP  Roberte Turcescu fost realizator tv,,fostul senator UNPR,Constantin Popa, fostul viceprededinte al CJ,iIoan Caton Mateesescu,şefi şi angajaţi din deconcentrate, rude şi prieteni. Ambientul muzical va fi asigurat de trupa Provincialii şi formaţia Orient din Mizil. În jurul orei 22:00 a sosit şi fostul deputat de P.S.D. Marian Ghiveciu. Cam la aceeaşi oră a sosit la petrecere şi fostul consilier local municipal şi fosl candidat la primăria Buzăului, preotul Paul Negoiţă, împreună cu soţia.Dupa orele 23 a ajuns la petrecere si fostul primar al sectorului 5 ,Marian Vanghelie
UPDATE [18:25] 04 NOV 2017 › Slujba de cununie s-a desfăşurat la biserica din lemn din Micro 3 şi a fost o ceremonie restrînsă la care au participat rude şi persoane apropiate familiei Mocanu. Oficiile religioase au fost săvîrşite de părintele Constantin Căţoi care este şi director al Direcţiei de Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Buzău. 

Sîmbătă seara se consumă un nou eveniment politico-monden la care sînt invitate circa 400 de persoane. Este vorba despre nunta deputatului P.M.P. de Buzău Adrian Mocanu care se căsătoreşte cu medicul Gina Tatu. De fapt, este un dublu eveniment căci familia Mocanu botează şi fetiţa Adela Giulia, iar oficiile de naşi vor fi făcute de familia bucureşteanului Marius Gaga, fost şef al Administraţiei Finanţelor Publice Bucureşti şi fost şef al Corpului de control al A.N.A.F., actualmente investitor în imobiliare în zona capitalei.

La petrecerea care se desfăşoară într-un cort de la ieşirea din Buzău către Mărăcineni sînt aşteptate nume mari din politică şi afaceri. Între ele însuşi preşedintele Traian Băsescu, care sîmbătă împlineşte 66 de ani, alţi fruntaşi ai P.M.P., deputaţi şi senatori, consilieri locali şi judeţeni din mai multe partide şi multe rude.

A fost, de asemenea, invitat inclusiv primarul P.S.D. al Buzăului, Constantin Toma, care, spun surse de presă, a confirmat participarea semn că securea războiului dintre el şi Adrian Mocanu a fost îngropată.

De asemenea, sînt semnale că va participa şi fostul deputat de P.S.D. Marian Ghiveciu alături de fratele său, Adrian Ghiveciu, dar şi alţi pesedişti aflaţi în conflict cu actuala conducere locală, care par a căuta aliaţi în raza de acţiune a altor grupuri politice. Adrian Mocanu este la a doua căsătorie după ce acum cîţiva ani s-a insurat cu fiica unui om de afaceri buzoian, iar la nunta desfăşurată pe patinoarul din Bariera Ploieşti au participat peste 1.000 de persoane. Evenimentul a făcut înconjurul ţării deoarece la nuntă au participat printre alţii preşedintele de atunci al P.S.D., Mircea Geoană, dar şi primarul de la sectorul 5, Marian Vaghelie, cel care a descins la petrecere dintr-un elicopter care a aterizat pe stadionul de atletism. Atunci oficiile de naşi le-a făcut familia primarului din acea vreme, Constantin Boşcodeală. Evident că adunarea de sîmbătă seara este şi prilej de facere şi desfacere de alianţe şi de cozerii politice.

Urmăriţi aici desfăşurarea, minut cu minut, a evenimentului!
Voteaza articolul: bun: 5  |  slab: 5   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU