21 [NOV 12] POLITIC Buzau
Miercuri, 21 noiembrie 2012

Asoc. Pro Democraţia, despre candidaţii USL la Parlament

alte articole de
3 voturi 1061 vizualizari 0 comentarii
Eugen Teodorovici
Candidat USL la Senat

Eugen Teodorovici, candidat la Buzău pe colegiul 1 Senat, şi Marcel Ciolacu, candidat pe colegiul 7 Camera Deputaţilor, sunt deţinătorii unor CV-uri de invidiat de către mulţi parlamentari în funcţie. Asociaţia Pro Democraţia susţine că cei doi candidaţi au toate atu-urile pentru a-i reprezenta pe buzoieni cu cinste în Parlamentul ţării. Concluziile au fost desprinse în urma unor dezbateri şi analize la care au fost supuse CV-urile mai multor aspiranţi la posturile de senatori şi deputaţi ce revin Buzăului. 

Eugen Teodorovici este apreciat pentru experienţa acumulată în atragerea de fonduri europene, iar cunoştinţele sale pot fi puse în slujba buzoienilor dacă acesta va fi trimis în Parlament. El are o practică de 20 de ani în administraţia publică, fiind, totodată, doctor în economie. În plus, relaţiile personale ale lui Teodorovici pot cîntări greu în atragerea investitorilor în judeţ.

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu, candidat pe colegiul 7 Camera Deputaţilor, este considerat potrivit pentru un post de parlamentar datorită cunoştinţelor acumulate de-a lungul timpului în plan administrativ. Ciolacu a fost consilier local şi judeţean, prefect de Buzău, iar acum se află la cel de-al doilea mandat de viceprimar. 

Apreciat de participanţii la dezbaterea pe tema CV-urilor candidaţilor la parlamentarele din Buzău a fost şi Marian Ghiveciu, candidat al USL pe Colegiul 5. În urma analizei activităţii sale, Pro Democraţia a ajuns la concluzia că Marian Ghiveciu este un parlamentar foarte activ. Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU