13 [NOV 14] POLITIC Buzau
Joi, 13 noiembrie 2014

Amânare în dosarul de incompatibilitate al primarului de la Nehoiu

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 872 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Florentin Lungu, primarul oraşului Nehoiu trebuie să se prezinte săptămâna viitoare în faţa magistraţilor de la Judecătoria Pătârlagele în calitate de inculpat într-un dosar de conflict de interese.

Completul de judecată a decis la termenul de ieri în şedinţă nepublică să amâne cauza “în vederea aministrării probelor cu înscrisuri şi un martor, ce va fi citat cu mandat de aducere”.
 Florentin Lungu, a fost trimis în judecată în luna februarie, acuzat fiind de săvârşirea infracţiunii de conflict de interese. Curtea de Apel Ploieşti, unde au trimmis procurorii dosarul au decis că Judecătoria Pătârlagele este instanţa competentă să îl judece pe primarul de la Nehoiu.

În rechizitoriu, procurorii au menţionat că inculpatul Lungu Florentin, în calitate de primar al oraşului Nehoiu, a dispus plata prioritară a sumei de 273.735 lei către S.C. "Prodfor" S.R.L., societate al cărei asociat unic era şi este, în baza unui contract de achiziţie publică de lucrări încheiat cu Primăria Oraşului Nehoiu în anul 2008, constând în efectuarea de lucrări de reparaţii la Policlinica orăşenească.
Trebuie menţionat faptul că, până în luna iulie 2012, de când a început să exercite funcţia de primar, inculpatul deţinea calitatea de administrator al societăţii comerciale.Etichete: Amânare |  dosarul |  incompatibilitate |  Nehoiu |  primarului
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU