13 [DEC 13] POLITIC Buzau
Vineri, 13 decembrie 2013

Alte 7 organizaţii P.D.L. trec la P.M.P.

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
4 voturi 1420 vizualizari 3 comentarii radudragut@sansanews.ro

În timp ce deputatul Cezar Preda se revoluţiona la portavoce în faţa Casei Albe, alte 7 organizaţii P.D.L. treceau la Partidul Mişcarea Populară, lăsîndu-l pe liderul maxim şi pe apropiaţii săi cu nasuri mari sã vorbeascã singuri în sediul din spatele hotelului de 5 stele din centrul Buzăului. 


Bineînţeles, şi aceştia din urmă vor fi consideraţi de către dl. Preda tot traseişti şi trădători care i-au înşelat încrederea după ce i-a fãcut oameni, dar n-a putut sã le mai dea funcţii. şi, cel mai important, plecările vor continua.


Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 0   4

Comentarii

COSTACHE
13 decembrie 2013
NICU CRISTIAN SI ENE CIPRIAN VOR FACE O ECHIPA FORMIDABILA IN POLITICA BUZOIANA,PENTRU CA VIN CU O ALTFEL DE VIZIUNE ASUPRA ADMINISTRATIEI LOCALE
Gioconda
14 decembrie 2013
Asa au zis si pd-și-ți cand s-a reîntors Nicu Cristian. Pana a început sa aibă comportamentul lui specific. Ca si Nicoleta TUdor. Ei se hrănesc completând si sabotand mana care i-a hrănit. O sa trăim si o ne convingem cu toții de Nicu Cristian. Ăla s-a născut frustrat si asa o sa moara. Strica tot pe unde se duce. Iar cei de la PMP nu au decât sa demonstreze ca sunt mai buni. Dar cand??? Aici este problema. Nu au de ce sa se compare cu PD-ul! Au loc si spațiu sa îndrepte ceea ce USL-ul si Pdl au stricat. Vor putea oare? Asta este esenta nasterii acestui partid. Acum, asta trebuie s-o mai înțeleagă si cei care fac parte din el.
Ifrim Narcisa
14 decembrie 2013
I-mi place Miscarea Populara cum arata cu o echipa tanara cu oameni necompromisi' sa o tina tot asa si sunt sigur ca o sa se impuna pe scena politica locala. In schimb PDL ul despre morti numai de bine.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU