25 [IAN 13] POLITIC Buzau
Vineri, 25 ianuarie 2013

A început curăţenia în PP-DD

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
2 voturi 1442 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
Eduard Dumitraşcu
liderul PP-DD Buzău

Întors la şefia PP-DD, Eduard Dumitraşcu a 'bărbierit' trei membri de vază ai organizaţiei. Au fost excluşi secretarul executiv al organizaţiei judeţene PP-DD, Stelian Belciu, vicepreşedintele Marius Stoicescu şi şeful organizaţiei Berca, Viorel Scoroşanu.

Reîntors la conducerea filialei locale a PP-DD, după ce şi-a anunţat verbal demisia din toate funcţiile, Eduard Dumitraşcu a produs o serie de excluderi de răsunet. În cadrul unei şedinţe a Biroului de Conducere Judeţean, s-au pus în disucţie mai multe excluderi după ce s-au luat în calcul rezultatele de la algerile generale. Şedinţa de Biroul de Coordonare Judeţeană a PP-DD, a fost una cu scîntei în care s-au spus şi lucruri dure dar şi unele adevăruri dureroase. Evenimentele au fost explicate de Dumitraşcu telefonic. “Au fost mai multe excluderi în Biroul Permanent Judeţean au fost de asemenea şi cooptaţi oameni care au confirmat şi care au avut rezultate bune la alegerile locale şi la cele parlamentare. Ca excluderi, a fost exclus dl. Stelică Belciu, demis, de fapt nu, exclus din partid, secretarul executiv şi a fost numit noul preşedinte interimar de la Vadu Paşii, Ionuţ Ilie. Domnul Viorel Scoroşanu, preşedintele organizaţiei locale Berca şi consilier local în cadrul Primăriei Berca a fost exclus de această dată din toate funcţiile pe care din toate funcţiile pe care le deţine în partid. S-au mai făcut cîteva mutări să spunem, zic eu, bune şi benefice, pentru organizaţia judeţeană Buzău, în principiu, peste 90% rămîne aceeaşi echipă unită ca şi pînă acum şi continuăm activitatea politică“, a declarat Eduard Dumitraşcu, preşedintele PP-DD Buzău.

Aceeaşi sursă a mai motivat şi deciziile de miercuri.“În primul rînd vorbim despre nişte evaluări care au fost făcute după alegerile parlamentare, pentru că după alegerile locale a fost destul de greu să facem foarte multe evaluări, dar avem şi instrumentul comparativ, s-au făcut foarte multe analize şi acolo unde rezultatele nu au performat sau oamenii nu au vrut să mai rămînă în echipă sau nu au vreut să rămînă în actuala structură de conducere sigur că nu puteam să facem echipă cu forţa“, a precizat Eduard Dumitraşcu, preşedintele PP-DD Buzău.

Liderul PP-DD Buzău, Eduard Dumitraşcu nu exclude şi alte demiteri. “Vom mai avea în cadrul campaniei de curăţenie de primăvară, vom avea o evaluare a tuturor consilierilor pe care PP-DD îi are la nivel de judeţ, sînt 54 de consilieri. În afara celor doi de la Pogoanele unde ştiţi că s-a dizolvat Consiliul, ceilalţi 52 de consilieri vor primi să prezinte un raport de activitate fiecare pe raza comunei unde activează sau municipali respectiv judeţeni sigur că acolo unde oamenii sînt serioşi şi vor să facă opoziţie constructivă, nu va avea nimeni nimic cu ei“ a afirmat Eduard Dumitraşcu, preşedintele PP-DD Buzău.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 2   -2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU