18 [DEC 17] MONDEN Vrancea
Luni, 18 decembrie 2017

Un concert extraordinar reușit de Ruslan Lazarin

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3257 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

foto: Tiberiu Dima

Teatrul Municipal Focșani a găzduit aseară un spectacol excepțional. 

Ruslan Lazarin și-a adunat familia, prietenii, colegii de breaslă și fanii la concertul de lansare al albumului SIMILARE.  A fost o seară frumoasă, cu colinde emoționante şi melodii cântate din suflet de artist, unele cântate în premieră de pe noul album. Colindele de  început au fost răsplătite cu aplauze puternice din sala plină și cu prima ninsoare, cu fulgi mari, ca în povești, la Focșani.

Spectatorii au fost trecuți prin tot soiul de emoții puternice, iar Ruslan Lazarin a scăpat încet-încet de emoțiile sale și a dus la final un show pe cinste, cu numeroase efecte de lumini, voce stăpânită, dansatori excepționali și cu momente în care cei doi copii ai săi, Octavian și Melinda au cântat alături de tatăl lor, în aplauzele sălii.  

Profesioniști desăvârșiți, Beat Project au fost instrumentiștii evenimentului și au dat culoare prin performanța lor. Surpriza serii a fost inegalabila, Anișoara Puică, o prezență delicată, rafinată și cu o voce care a făcut să curgă lacrimi pe obrajii audienței. 

A fost o seară perfectă pentru toată lumea. Acest show este începutul unor proiecte îndrăznețe, care se vor materializa în cel mai frumos mod posibil, în 2018, prin curajul și voința artistului, Ruslan Lazarin.


Etichete: concert |  extraordinar |  Lazarin |  reușit |  Ruslan |  SUPERB
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU