21 [NOV 17] MONDEN Vrancea
Marţi, 21 noiembrie 2017

Ruslan Lazarin, concert de lansare al albumului SIMILARE

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 4007 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Un concert pregătit în detaliu. Un eveniment care face cât o mie de cuvinte. Un artist care prin muzica sa, ne poartă prin toate stările și emoțiile. Ruslan Lazarin prezintă primul său mare concert, alături de invitați de soi, pe 17 decembrie, de la ora 17.00, la Teatrul Municipal Focșani. 


Ruslan Lazarin, artistul născut dincolo de Prut, cântă neamului său, cu dragoste și dor, cu o inimă plină de aceeași Moldova Mare, 20 de ani dincolo de Prut, 20 de ani dincoace de Prut. El este românul cu două inimi, care bat în ritmuri SIMILARE, căci așa se numește albumul pe care acesta îl lansează pe 17 decembrie, în fața a 300 de oameni și pe scenă alături de invitați de top din țara natală. Îi vor fi aproape Anișoara Puică, Trupa Beat Project din Chișinău și Sandu Gorgos, cel mai renumit compozitor cu care Ruslan a lucrat pentru acest album al său, SIMILARE. 


13 piese realizate de artiști de marcă ai Republicii Moldova și invitații de onoare vor face din seara de 17 decembrie, la Teatrul Municipal Focșani, una plină de emoție și bucurie. Biletele au fost puse de ieri în vânzare în locația evenimentului. Concertul de lansare al albumului SIMILARE este recomandat de FOCUS FM și FOCUS TV. 


Etichete: albumului |  concert |  lansare |  Lazarin |  Ruslan |  SIMILARE
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU