05 [NOV 18] MONDEN Vrancea
Luni, 05 noiembrie 2018

Povestea vrîncencei care face film cu Maia Morgenstern

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1806 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

A plecat din orfelinat și s-a ridicat pe forțe proprii, cu demnitate și curaj. Vrea să fie un exemplu pentru toți cei care își abandonează visul de a reuși.   

Violeta Bîrlă are 35 de ani și în prezent trăiește la Roma.  După ce a scris o carte despre viața ei, urmează acum să lanseze un film care să îi consolideze cariera de regizor. Talentul ei a fost apreciat și au început să apară și premiile. Ea a fost abandonată de părinți la naștere, apoi a dus o viață de infern până la 18 ani, când a ieșit de la orfelinat. S-a trezit în stradă, cu bani doar pentru o pâine, fără casă, familie sau un loc de muncă. De atunci au trecut ani buni și a găsit puterea de a construi ceva pentru inima sa, dar și din care să își ducă existența. 

Ca regizor, a fost premiată atât în străinătate, cât și în țară. A terminat la Roma - Italia filmările la cel de-al patrulea ei scurt metraj, „Inimă albastră”, iar pe 16 noiembrie va face lansarea oficială.  În noua producţie, rolul principal i-a revenit actriţei Maia Morgenstern, care a acceptat cu plăcere invitaţia Violetei.

Violeta îşi propune să participe la mai multe festivaluri de film, primul fiind cel de la Veneţia, unde speră să ia cel puţin un premiu. 

Filmul ”Inimă albastră”, scris şi regizat de Violeta Bîrlă, este povestea tuturor românilor de pretutindeni. Scoate în evidenţă povestea unei mame care munceşte din greu pentru a-şi creşte singură cei doi copii. Pusă în situaţia de a supravieţui, trebuie să aleagă dacă îşi lasă copiii în grija părinţilor, pentru a emigra să le poată oferi acestora un trai mai bun.

Etichete: Morgenstern |  Povestea |  vrâncencei
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU