20 [DEC 17] MONDEN Vrancea
Miercuri, 20 decembrie 2017

DIATON și Simona Măgureanu ne colindă frumos

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2335 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Trupa Diaton Group din Focșani este formată din opt membri, toți talentați și dornici de a face ceva frumos. Trupa a susținut în lungul anilor show-uri 100% LIVE la diverse evenimente, iar faima li s-a dus dincolo de limita judetului Vrancea.

Zilele acestea, cu un colind special pentru vrânceni și nu numai, muzicienii se aud la radio Focus FM, în premieră. Pe voce Simona Măgureanu și pe orchestrație Diaton Group Focsani, piesa este perfectă pentru această perioadă specială din an. Videoclipul piesei poate fi urmărit AICI.

Clasificată ca fiind cea mai bună trupă de cover-uri din zonă, membrii formației au abordat în muzica lor toate genurile posibile: Rock`n`roll, Dance, Pop-Rock, Latino, Raggae, Blues, dar și muzică autentic românească. În compania acestor  adevărați artiști, orice eveniment poate deveni special și de neuitat.

Diaton Group din Focșni este apreciată de tineri, precum și de cei mai în vârstă, grație repertoriului bogat și foarte variat. Datorită acestui fapt, evenimentele la care formația participă se transformă într-un adevărat spectacol de lumină, sunet și culoare.


Etichete: colindă |  DIATON |  frumos |  Măgureanu |  Simona
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU