23 [APR 18] MONDEN Vrancea
Luni, 23 aprilie 2018

Așa arată numărul 1 la fitness!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2457 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Sâmbăta trecută a avut loc la Focșani Campionatul Național de Culturism și Fitness, faza Moldova - Bucovina. De la ora 9.00 s-a derulat etapa cântarului pentru concurenții înscriși, iar de la 14.00 a început spectacolul. A fost o zi mult așteptată pentru cei care s-au pregătit extraordinar pentru această competiție, au transpirat în sala de forță și au avut un regim echilibrat. Tânăra Lenuța Taban, mamă a două fetițe, a numărat fiecare zi până la momentul concursului. Pregătită pentru marele moment, focșăneanca a fost premiată pentru performanța sa și s-a situat pe prima poziție.  

Casa de Cultură a Sindicatelor Leopoldina Bălănuţă a găzduit în acest week-end cea mai importantă competiție a culturismului și fitnessului. Focșăneanca Lenuța Taban a reușit să urce în vârful clasamentul, ocupând prima poziție de pe podium. 

Fitness-ul este strâns legat de culturism, fapt ce justifică  existența unei unice federatii de specialitate. Acest sport nu se adresează exclusiv reprezentantelor sexului frumos, deși acestea sunt mai ușor atrase de ideea tonifierii muschilor și a arderii caloriilor. Bărbații preferă adesea masa musculară ți puțină burtică nu-i deranjează. 


Etichete: arată |  fitness |  numărul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU