10 [IUN 13] MONDEN MAPAMOND
Luni, 10 iunie 2013

TREND ALERT! Bigudiurile sunt la modă (foto)

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
4 voturi 3299 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Atunci când apar în faţa publicului, vedetele arată ireproşabil, însă pregătirile sunt laborioase şi uneori aceste ipostaze sunt surprinse de căre paparazzi.

Cele mai multe se feresc să fie fotografiate în astfel de ipostaze atunci când trec prin procesul de transformare, însă sunt şi vedete feminine cărora nu le pasă că fanii le pot vedea şi altfel decât perfecte. Voit sau nu, multe dive au fost surprinse cu bigudiurile în cap în plină stradă. Să fie oare o nouă modă?

 
La noi printre cele care au apărut cu bigudiurile în plină stradă se află Delia, Andreea Marin, Nicoleta Luciu sau Laurette, părând că au plecat în grabă de la coafor. Există însă şi exemple care nu s-au ascuns de aparatul de fotografiat atunci când l-au văzut, printre acestea numărându-se Simona Gherghe, Antonia, Maria Ioana Moldovan, Adelina Pestriţu, Ilinca Vandici sau Diana Munteanu.
 

 
În străinătate însă "fenomenul" este generalizat. Katie Price, Sharon Stone, Salma Hayek sau Katty Perry sunt câteva dintre starurile surprinse cu "moaţele" pe stradă, însă lista este mult mai lungă.


Etichete: bigudiuri |  trend
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 2   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU