14 [IUN 13] MONDEN MAPAMOND
Vineri, 14 iunie 2013

Ea e noua HURREM în serialul Suleyman Magnificul!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 7193 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Vahide Gördüm
noua Hurrem

Speranţele celor care o doreau pe actriţa Meryem Uzerli reîntoarsă pe platourile de filmare ale serialului „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii” s-au spulberat. De acum e oficial, roşcata a fost înlocuită de colega ei, Vahide Gördüm.
 
Potrivit noului scenariu, aceasta o va interpreta pe sultana Hurrem, ajunsă la maturitate, dar la fel de hotărâta şi dornică să conducă lumea.

Fanii actriţei Meryem Uzerli se temeau de asta. Producatorii serialului  „Suleyman Magnificul” n-au mai aşteptat ca Meryem să se pună pe picioare, dupa ce a fost diagnosticată cu sindromul oboselii cronice, şi i-au gasit o înlocuitoare.

Noua sultană Hurrem, „îmbătrânită” de scenariu cu 15 ani, va fi interpretată de Vahide Gördüm, o actriţă iubită de turci, dar care parcă nu are şarmul frumoasei Meryem, care izbutea să îşi comunice trairile doar din ochi, răsfrângerea buzelor şi mişcarea umerilor.

Telespectatorii vor avea ocazia să o vadă pe Vahide (48 de ani), începând cu episodul 103, pe care producătorii lui „Suleyman” au început deja să îl promoveze destul de insistent.

Ca un amanunt picant, in teaserul pe care s-au grăbit să îl dea publicităţii, apar strecurate chiar câteva dintre cuvintele pe care Meryem le-a transmis de pe patul de spital din Germania admiratorilor săi, respectiv că va birui suferinţa şi va reveni mai puternică decât a fost vreodata. Întâmplător sau nu, şi sultana Hurrem interpretata de Vahide spune acelasi lucru: că s-a întors, ca e gata de luptă şi mai de temut ca niciodată.

Rămâne de văzut acum cum o vor primi telespectatorii pe „noua” nevastă a sultanului, în condiţiile în care aceştia o idolatrizau de-a dreptul pe Meryem Uzerli.

 

Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU