22 [MAR 18] MONDEN Buzau
Joi, 22 martie 2018

WOW! Cum cântă Toto Cutugno în română (video)

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2026 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

În luna martie, Focus Fm Regional aduce în prim-plan melodii de neuitat. Hituri de aur din tezaurul românesc sunt puse în undă ceas de ceas. Una dintre cele mai iubite și apreciate piese ale timpurilor râmâne romanța ''Ciobănaș cu trei sute de oi''. Această melodie a fost înregistrată în 1963, compusă de Mihai Lydic pe un text al lui Pascal G. Alexandru și interpretată în duet de Ioana Radu și sora sa, Mia Braia. 

Romanța înregistrată de cele două surori, Ioana Radu și Mia Braia, a fost preluată și interpretată, de-a lungul anilor, de mulți artiști: Maria Ciobanu împreună cu copiii săi — Leontina Văduva, Camelia Ciobanu și Ionuț Dolănescu, Constantin Florescu, Nicolae Furdui Iancu, Alexandru Arșinel, Fuego, precum și în varianta la nai, de maestrul Gheorghe Zamfir. Extraordinară a fost însă interpretarea artistului Toto Cutugno. 

În 1993, la Festivalul ''Cerbul de Aur'' de la Brașov, marele cântăreț și compozitor italian Toto Cutugno a impresionat audiența interpretând piesa aceasta celebră, ''Ciobănaș cu trei sute de oi'' în limba română, iar mulțimea a aplaudat frenetic performanța acestuia. Apăsați AICI pentru a fi uluiți!


Etichete: cântă |  Cutugno |  română |  video
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU