21 [MAI 15] MONDEN Buzau
Joi, 21 mai 2015

WOW! Ce s-au schimbat Crăiţele!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
7 voturi 1630 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Trupa Crăiţele a răsărit în urmă cu mulţi ani în peisajul muzical autohton şi a adus la înaintare trei buzoience mititele cu voce plăcută şi cântece antrenante. De la elevele de şcoală generală cum erau la lansare, fetele sunt acum domnişoare în toată regula. Înalte, slabe şi cochete, "crăiţele" noastre au crescut şi atrag acum toate privirile.

Formula inventată de Constantin Ungureanu de la Nemuritorii a adunat trei tinere talente, care au demonstrat că muzica e un factor important în viaţa lor. După mai bine de 7 ani, Dana, Bianca şi Dora sunt în continuare antrenate în muzică. Ce e drept, au proiecte separate. Dana şi Bianca au continuat sub titulatura deja cunoscută, iar Dora şi-a urmat visul unei cariere solo.

Cele trei se pregătesc să îşi incheie socotelile cu viaţa de liceu cât de curând. Au crescut, s-au schimbat foarte mult si deja au mers cu muzica pe drumuri separate, dar păstrează în continuare legătura.

Dora şi-a serbat de curând ziua de naştere, Este majoră şi a vrut să sărbătorească alături de toţi prietenii săi. Au fost invitate şi cele două foste colege de trupă. Arată trăsnet! Sexy, îmbrăcate la modă şi dichisite, e clar, fetele sunt acum nişte adolescente cool.


Etichete: liceu |  schimbate |  Craitele
Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 3   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU