27 [FEB 18] MONDEN Buzau
Marţi, 27 februarie 2018

Vedetele, descusute de secrete de către o buzoiancă

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2416 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Cele mai în vogă artiste ale momentului și-au făcut zilele trecute apariția la un eveniment monden din Capitală

Fiecare a încercat să arate bine, să poarte ceva neconvențional, să iasă din tipare și să atragă atenția. Recent intrată în branșă, buzoianca Nicoleta Ispășescu a luat la întrebări vedetele despre stilul lor, pentru un site celebru care dă verdictul în modă.

Alina Eremia, Lidia Buble și Răzvan Simion, Elena Gheorghe, Nicole Cherry sau Raluk au vorbit despre stilul lor cu reporterul special, Nicoleta. Astfel, buzoianca a reușit să afle că Alina Eremia investește foarte mulți bani în haine și că urmează sfatul stilistului atunci când vine vorba despre ținutele sale. Raluk a ales să poarte o ținută de la Alexandru Simedru, fiind ajutată de stiliștii personali. Lidia Buble a a mărturisit că nu are stilist și se îmbracă singură pentru evenimente, iar Nicole Cherry recunoaște că se sfătuiește mereu cu stilista ei atunci când alege ținutele pentru evenimente și că se străduiește să fie la înălțime și la evenimentele la care participă, nu numai la petreceri.

Buzoianca s-a descurcat bine în calitate de reporter și a scos secrete de la vedete. Concluzia e că artistele aleg aporape mereu să ceară sfaturi stilistice de la cei avizați, pentru a nu ajunge în paginile revistelor la categoria Prost Îmbrăcate.


Etichete: buzoiancă |  către |  descusute |  secrete |  Vedetele
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU