17 [AUG 16] MONDEN Buzau
Miercuri, 17 august 2016

Vacanţe incredibile pentru solistele Buzăului

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 4661 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

E vară şi e sezonul vacanţelor. Multe dintre cântăreţele Buzăului au profitat de săptămânile Postului Sfintei Marii, când evenimentele sunt mai puţine şi au plecat la sute de kilometri distanţă de casă, în vacanţă. Fetele frumoase şi talentate şi-au încărcat bateriile la malul mării.


Angela Manole este una dintre cele mai bune voci din plan local. Se pliază bine şi pe muzică uşoară, dar şi pe muzica populară, fiind colaboratoare a Centrului de Cultură şi Artă. A ales ca destinaţie de vacanţă Croaţia. Alegerea e surprinzătoare, dar pozele de acolo ne conving să ne uităm şi noi pe ofertele din ţara din Peninsula Balcanică. Având o linie de coastă superbă şi peste 1.100 de insule, Croaţia este una dintre destinaţiile de top ale litoralului european. Angela a petrecut câteva zile de vis, iar noaptea trecută a luat drumul către casă.


Plecată a fost zilele acestea şi Mirela Ursache. De fapt, a fost în vacanţă în Turcia cu iubitul, a poposit pe meleaguri natale câteva zile, timp în care a lansat un videoclip nou pentru piesa Nu plecaţi copii în lume şi apoi a plecat iar în vacanţă. Din vacanţă în vacanţă, aşa petrece buzoianca. După o săptămână de vis alături de logodnic în Antalya, Mirela a profitat la maximum apoi de reîntâlnirea cu fratele, cumnata şi alte rude, tocmai în Madrid, în Spania. Urmează evenimente multe şi buzoianca profită cât poate de zilele libere.


Livia Bănică, altă solistă de muzică populară din Buzău, a petrecut zile de vacanţă la malul Mării Negre. Alături de sora şi de copilaşul său, Livia a afişat un zâmbet larg. 


To la mare la noi în ţară a petrecut şi Diana Ioniţă. Este una dintre solistele cu cea mai aglomerată agendă, căci ea cântă la tot felul de serbări câmpeneşti, prezintă şi are şi evenimente private. Câteva zile pe litoral nu strică, ba mai mult fac bine pentru trup şi minte, aşa ca Diana a profitat de vacanţă la Mamaia.


Etichete: Buzăului |  incredibile |  pentru |  solistele |  Vacanţe
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU