22 [IUL 16] MONDEN Buzau
Vineri, 22 iulie 2016

Vă vine să credeţi că e însărcinată în 6 luni?

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1993 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Greu de crezut, dar este cât se poate de real. Râmniceanca Janina Nectara urmează să devină mamă. Burtica este însă greu de depistat. Cel puţin, în ultima fotografie postată de vedetă, în care poartă o creaţie vestimentară menită să ascundă burta gravidelor sau imperfecţiunile corpului.


Janina Nectara spune că hainele corect purtate ne pot scoate în evidenţă părţile frumoase şi armonioase şi pot ascunde surplusurile. Râmniceanca are un proiect de styling pe blog, prin care oferă soluţii uşor de aplicat, femeilor care îşi doresc sa devină arhitectul propriei siluete. Sunt trucuri vestimentare şi soluţii practice, realizate cu ajutorul hainelor şi accesoriilor, cu rezultate.


Spre exemplu, inevitabilul abdomen proeminent se poate cosmetiza sau se pot masca şoldurile care se dezvoltă considerabil.


Iată ce sfat dă Janina:


"Aşadar, daca sunteti inconfortabilă cu evoluţia unei anumite părţi a corpului, puneţi accent pe celelate zone! Eu, spre exemplu, evit să port haine cu un decolteu adânc, pentru ca mi s-a mărit bustul considerabil. Pe de alta parte, înainte nu purtam fuste scurte mai deloc, însă acum nu ies din ele, fiindcă mi se pare că picioarele mele arată mai bine ca niciodată. În acelaşi timp, am o prietenă însărcinată, ce are simptomatologia edemului, adică a retenţiei de apă, asa că ea dimpotrivă, îşi acopera picioarele. În schimb, poartă frecvent ţinute ce ăi descoperă umerii, îi alungesc linia gâtului şi îi evidenţiaza decolteul proaspăt augmentat în mod natural. Concluzia este că trebuie să vă găsiti noua uniformă stilistică adaptată noilor condiţii."
Etichete: însărcinată |  credeţi
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU