Unde şi cum serbăm Valentine’s Day

de Karla Lucuţăalte brefuri de Karla Lucuţă
realiz.tv 7603 vizualizari • 0 comentarii
E o feerie acum in tot orașul. Plouă cu inimioare. Tu știi însă cum vei petrece de Valentine’s Day?

O baie cu spumă, o cină romantică la restaurant bun, un masaj cu arome fine, un concert bun, sau cîteva zile de neuitat la Paris sunt doar câteva oferte pentru a sărbători în doi Ziua Îndrăgostiţilor.Însă nu neapărat trebuie să scoateți din buzunare bani mulți. Se spune ca gestul contează. O îmbrățișare, un buchet de flori, și o declarație de dragoste pot avea mare efect asupra persoanei iubite.

De Valentine’s Day, fiecare se aşteaptă la o zi de neuitat petrecută în doi. V-aţi putea impresiona jumătatea cu un mic dejun deosebit sau cu o surpriză la prima oră. Dacă aţi fost însă prea ocupați pentru a planifica această zi, staţi pe pace, magazinele vin în ajutorul vostru cu oferte una și una.

Domnele își doresc cuvinte frumoase, declarații de iubire, bijuterii, lenjerii, parfumuri sau chiar o cerere în căsătorie. Dacă planificaţi o cerere în căsătorie sau pur şi simplu doriţi să vă plimbaţi jumătatea pe străzile Parisului, va trebui să scoateţi din buzunar aproximativ 400 de euro de persoană pentru bilet de avion şi 180 de euro pentru două zile de cazare la un hotel de trei stele în Paris. 

Domnii ar vrea să se trezească direct în data de 15 februarie, fără sa mai fie nevoiți să își arate dragostea. Însă partenerele caută pentru ei cadoul perfect. Ar putea fi bilete la meciul următor al echipei de fotbal favorită, un masaj romantic sau lucuri total neprevăzute. Toţi bărbaţii rămân copii în adâncul sufletului, de aceea indiferent de vârsta lui, se va lăuda găştii că i-ai făcut un cadou pe care și l-a dorit, dar nu l-a avut în copilărie:un elicopter cu telecomandă, o corabie puzzle 3D, o maşină de o marcă luxoasă în miniatură. Poţi alege nişte suporturi pentru lumânări pe placul tău sau o sticlă de vin mai scump, pe care să-l savuraţi numai voi doi într-o atmosferă intimă. Alternativ, poţi cumpăra un joc pentru întrega gaşcă: un set de Poker, Monopoly, Loto sau Scrabble.

Cuplurile pentru care ieşirile la restaurant sunt o rutină, pot opta pentru o călătorie peste hotare. Bunăoară, cu 99 de euro de persoană puteţi merge la munte în Sinaia, România. În preţ sunt incluse cazarea pentru două nopţi şi trei zile, transportul cu autocarul, asigurarea medicală, cheltuielile pentru viză, distracţia pe pârtie şi o cină romantică. 115 euro de persoană v-ar costa o minivacanţă în Ucraina.

Cuplurile care sărbătoresc iubirea pe 24 februarie, mai au timp pentru un plan creativ. Cine nu are un partener poate opta pentru speed dating, la modă în localurile din Chişinău, un joc în care tinerii au la dispoziţie câteva minute pentru a face cunoştinţă şi a-şi găsi „jumătatea“.
Voteaza articolul: bun: 12  |  slab: 2   10

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Luni, 27 septembrie 2021

Ultima Ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU