16 [APR 19] MONDEN Buzau
Marţi, 16 aprilie 2019

Un an de la nuntă. Cum a sărbătorit Bianca

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1747 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Ieri s-a împlinit un an de când Bianca a devenit doamna Magheți. 

Buzoianca este din ce în ce mai fericită și măritișul chiar îi priește, întrucât în acest an a reușit una dintre cele mai frumoase colaborări, cu echipa musicalului Mamma Mia!, urcând pe scenă alături de muzicieni de valoare. În acest proiect sunt implicați și Loredana Groza, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Mirela Vaida sau Horia Brenciu. 

A vizitat locuri frumoase în acest an, întotdeauna la braț cu soțul său, Robert. Este colegul ei de trupă. Cobzality inseamnă soții Magheți și Florin, toți trei adoptând un stil muzical nou în România, cu un public din ce în ce mai numeros.

Ca și cuplu au vizitat în ultimul an Euopa, ajugând în Grecia, Germania, Ungaria și Suedia. Au adunat amintiri frumoase peste tot și la fix un an de la nuntă au sărbătorit la Cincșor, mai demult Cincu Mic, care este un sat în comuna Voila din județul Brașov, Transilvania, România. Se află în partea de vest a județului, la contactul Podișului Hârtibaciului cu Depresiunea Făgărașului, un loc superb, cu o panorma de vis.


Etichete: Bianca |  nuntă |  sărbătorit
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU