13 [IUL 18] MONDEN Buzau
Vineri, 13 iulie 2018

Un buzoian va prezenta X Factor

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2352 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Audiţiile noului sezon X Factor au început. Chiar dacă juraţii au rămas în aceeaşi formulă, show-ul va avea prezentatori noi. Mihai Bendeac şi colegul lui, din Băieţi de Oraş, buzoianul Vlad Drăgulin sunt cei care îi vor întâmpina pe concurenţi în culise.

Actorul Vlad Drăgulin este originar din Buzău și a dat viață unei multitudini de personaje. El mărturisește că acești ani în care a jucat alături de Mihai Bendeac și echipa sa reprezintă o etapă importantă a vieții sale. Buzoian la origine, Vlad Drăgulin plănuia în adolescenţă să devină avocat, asociind ideea de actorie cu lipsa de bani.

A absolvit Liceul de teatru Margareta Sterian. În clasa a 11-a a venit la noi, la Buzău, profesorul Cătălin Naum de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. Își propusese să facă un spectacol cu elevii, iar un coleg a insistat să mergem împreună. Surpriză, din 90 de cursanți, eu am fost unul dintre cei păstrați. După doar câteva repetiții, profesorul Naum le-a spus părinților mei că trebuie neapărat să mă mut la un liceu în București.,își amintește Vlad.

Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin vor fi cei care îi vor întâmpina înainte să intre pe scenă pe concurenții X Factor. Pentru un moment mare se pregătesc şi juraţii. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla s Dreams vor să aleagă cei mai talentaţi concurenţi alături de care să câştige finala sezonului 8.Etichete: buzoian |  Factor |  prezenta
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU