27 [SEP 19] MONDEN Buzau
Vineri, 27 septembrie 2019

Un buzoian în serialul de comedie MANGALIȚA

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3586 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Actorul Ștefan Pavel s-a născut pe 29 noiembrie 1990, la Buzău. A prins un rol foarte bun acum în serialul de comedie „Mangalița”,care va fi difuzat în această toamnă de Antena 1. 

Acțiunea se desfășoară într-o primărie dintr-un orășel fictiv de provincie - Mangalița. În realitate, filmările au avut loc în localitatea Bolintin. Ștefan Pavel joacă rolul lui Dumitru Bozovici, un jurnalist de investigație independent. Personajul său, Dumitru Bozovici, a copilărit în Mangalița și s-a întors acasă după terminarea facultății și dorește să filmeze un reportaj despre ce se petrece în primărie. Relația cu primarul Stelian Manole nu este însă una de prietenie. 

Ca să supraviețuiască politic și administrativ, mai exact, ca să prindă cel de-al optulea mandat consecutiv în fruntea urbei, domnul primar al Mangaliței, Stelian Manole, trebuie să organizeze el însuși o mică revoluție. Astfel, viața locuitorilor orașului Mangalița e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote și amoroase ale anturajului extrem de colorat și comic al domnului primar. 

Este vorba ceva similar cu celebra producție Pro Tv. Această descriere ne duce cu gândul la serialul Las Fierbinți, de pe Pro TV, doar că este vorba despre o altă localitate, Mangalița.  

Cum se implică Dumitru Bozovici, personajul interpretat de Ștefan Pavel, în viața comunității, telespectatorii vor vedea duminică, 29 septembrie, de la ora 20:00, în primul episod al serialului de comedie Mangalița.Etichete: buzoian |  comedie |  MANGALIȚA |  serialul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU