06 [OCT 15] MONDEN Buzau
Marţi, 06 octombrie 2015

Uite ce va fi la BLUZĂU anul acesta!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1085 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Uite ce vafi la BLUZĂU anul acesta!

Festivalul BLUZĂU este aşteptat în weekend, pe 9 şi 10 octombrie, să ia startul la orele 21.00. Nume de artişti din ţară şi din afară, dar şi artişti buzoieni vor face din acest eveniment un show live 100%, care să nu fie uitat până anul viitor.


Ediţia cu numărul XX debutează la finalul acestei săptămâni. Pe 9 octombrie, de la ora 21.00, BLUZĂU aduce un concert al buzoienilor de la The Targets şi mai apoi timişorenii de la Burning Table vor face o sesiune grozavă de muzică rock. Trupa aceasta este una dintre cele mai apreciate formații de rock din orașul de pe Bega, dar și din țară. Grupul s-a format la sfârșitul anului 2011 și și-a propus să aducă în fața melomanilor un sound proaspăt. Accentul se pune pe rock, fie că e vorba despre alternative rock , space rock sau progressive rock, dar nu lipsesc nici accentele de blues sau funk. Prima seară va continua la BLUZĂU cu recitalul lui Dean Bowman, solistul american ce va aduce piesele sale funk şi blues.  Unul dintre cei mai buni chitarişti din România, Rareş Totu, vine cu trupa sa tot în prima seara de spectacol. Artistul  a fost declarat Cel mai bun chitarist al anului 1987, în România şi Cel mai bun chitarist al anului 1992, în Ungaria. 


Sâmbătă, pe 10 octombrie, BLUZĂU continuă cu buzoienii S.G.Project. Atenţia buzoienilor se va muta pe Biacea Blues Band. Genul este blues- jazz-ul iar interpretul se numeşte George Baicea. Acesta apare pe circa douăzeci dintre albumele lui Alexandru Andrieş, începând din anii ‘90.  Seara va fi închisă de internaţionalii de la Blue Family.  


Etichete: acesta |  BLUZĂU
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU