06 [AUG 14] MONDEN Buzau
Miercuri, 06 august 2014

Tatuaj…din dragoste. Vezi ce artist a făcut asta! (FOTO)

Mihaela Vulpe alte articole de Mihaela Vulpe
2 voturi 9041 vizualizari 1 comentariu mihaelavulpe@sansanews.ro
Tatuaj…din dragoste

La 21 de ani, unul dintre artiştii buzoieni care numără mulţi ani de apariţii pe scenă, dat fiind faptul că şi-a început foarte devreme cariera artistică, începe să îşi facă timp şi pentru viaţa personală. Alexandru Petcu se află într-o perioadă a trăirilor intense şi asta se vede inclusiv în faptul că, în ultima vreme,  este sub vraja dragostei. Postările de pe pagina sa de socializare ne dovedesc faptul că tânărul buzoian este îndrăgostit nebuneşte. Mai mult, tânărul artist şi-a amprentat dragostea pentru iubita sa, pe corp, printr-un tatuaj.
“Dragostea ta este mai presus de orice lege…” scrie clar pe spatele artistului.

Nu este singurul mod prin care Alexandru Petcu ne arată cât de mult o iubeşte pe prietena lui. Recent a fost ziua ei de naştere, iar artistul a profitat de întâlnirea cu un coleg de breaslă, cunoscutul What’s Up...şi i-a făcut o dedicaţie muzicală. (vezi VIDEO!)
 


Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

JjhonNy
08 septembrie 2014
Pentru cei care se afla cocotati pe scenaule de la Bucuresti,pentru o mare parte a presei centrale,noi, cei din alte colturi ale tarisoarei asteia,nu existam! si asta nu de ieri,de azi,ci de prea multa vreme asi zice ca de la asa zisa revolutie incoace Nu este complexul provincialului,ci o stare de fapt. Ce conteaza ca iti faci bine treaba,sau chiar stralucit,acolo unde traiesti si muncesti,ce conteaza ca esti un om responsabil si capabil,atunci cand vorbesti cu vreun sef din capitala ,simti condescenta si inaltimea de la care ti se adreseaza,chiar daca este un agramat! Cred ca este o buna strategie si un merit al principelui Radu ca a inteles necesitatea dialogului cu oamenii obisnuiti din diferite colturi ale Romaniei.Este calea grea a unei campanii,aceea de a strabate tara si a dialoga cu oamenii de pe strada,din localitati indepartate de centru ,este mai putin vizibila,poate,decat de a aparea zilnic pe televizor,dar,eu zic ca necesara! Sansa este a celor ce cred in ea si,apropos de sondaje, depinde doar de istetimea romanilor,de puterea lor de a schimba o stare de fapt existenta,pentru ca sansa sa fie a noastra! Iar eu cred in istetimea romanului!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU