03 [IUL 18] MONDEN Buzau
Marţi, 03 iulie 2018

Târg VINTAGE făcut de buzoience

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2372 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Târg pentru o viață frumoasă. Târg la care vor participa câteva dintre buzoiencele cunoscute în social media. 

Mâine, pe 4 iulie, pe la orele serii va avea loc în București un fel de yard sale, în care produse avute în posesie de gazdele evenimentului și nu numai vor fi scoase la vânzare. Organizatoarele anunță că este vorba despre un târg boem și modern, scăldat în sirop de trandafir, în gradina unui atelier de design floral din Capitală.
 
Haine pre-owned și vintage atent selecționate, accesorii, bijuterii, ceasuri, decorațiuni interioare, antichități și aranjamente florale sunt scoase la vânzare de gazdele Adina Filculescu și buzoianca Ruxandra Babici. 

Invitată va fi și buzoianca Olteanu Luiza, consultant de imagine care militează pentru cumpărături responsabile. Și anul trecut, Luiza a spus da invitației. Mâine este în derulare editia a doua Rose Garden Fair, cel mai stylish târg, spune buzoianca. Cum lucrurile fine merită crescute și cultivate, prezența sa este asigurată.

Iile cu motive populare romanești nu vor lipsi. Acestea sunt lucrate manual de meșterii populari din Corbi și vor reprezenta atracția târgului.


Etichete: buzoience |  făcut |  VINTAGE
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU