04 [MAI 13] MONDEN Buzau
Sâmbătă, 04 mai 2013

Show de show de Paști, pe Focus TV Buzău și Focșani (foto)

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
6 voturi 3052 vizualizari 1 comentariu radudragut@sansanews.ro

În ziua de Paști, Focus TV v-a pregătit o mulțime de surprize frumoase. Așa cum v-au obișnuit cu fiecare sărbătoare, prezentatorii Karla Răducea și Dan Răspopa vă aduc momente de bună dispoziție în compania unor vedete îndrăgite.

Două super-producții vor fi difuzate mâine, în prima zi de Paști. Cu începere de la ora 12.00, Karla Răducea vă invită la o ediție specială de MONDEN, în care deliciul îl fac cei mai buni artiști de muzică populară și etno din Buzău. Încing hore la Hanul lui Constantin, într-un ambient rustic- Ana Sorela Mladin, Dana Dobre, Mario Buzoianu și Teodora Bârsan, Nemuritorii, Kronos și Chihlimbar și gazda hanului gătește cea mai bună ciorbă cu care își ospătează invitații.

După cele patru ore maraton de distracție, Karla Răducea vă invită să urmariți un show unic cu momente de umor, karaoke, muzică lautarească și fete frumoase, unde divertismentul este de nota 10. Dan Răspopa, este și el gazdă la acest chef care ține până seara târziu, la care vin cu drag umoriștii de la Grupul Vouă, Victor Yila, Costel Geambașu și Taraful Cârneci, de la Cândești. Va fi muzică live 100%, iar suprizele sunt la tot pasul.

Nu ratați o porție românească de bună-dispoziție întreaga zi pe Focus TV Buzău și Focșani.Voteaza articolul: bun: 6  |  slab: 0   6

Comentarii

cititor
04 mai 2013
Victor Yila... nu Ilah


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU