17 [DEC 19] MONDEN Buzau
Marţi, 17 decembrie 2019

Să n-o recunoști!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3538 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Greu de recunoscut! Parcă anii nici nu trec peste chipul său. Mereu tânără și plină de energie, cu un corp de invidiat și o viață personală care mereu a părut perfectă. Este vorba de Anca Țurcașiu, care arată că și în această industrie există fericire reală, nu doar de ochii audienței. Prezentă la Bacău, la un eveniment cu mulți artiști, Anca Țurcașiu a arătat că pentru ea anii trec cu altă intensitate. Superbă, cu un look inedit, efectiv a strălucit.  Alături de cântăreața de muzică populară , Vasilica Tătaru, această e de nerecunoscut.

Se apropie de 50 de ani, dar le face concurenţă şi acum fetelor de 20-30 de ani. Iar imaginea ei nud din "Miss Litoral" a rămas în memoria tuturor.

Cântăreaţă, actriţă, prezentatoare de evenimente, profesoară, mamă şi soţie. Anca Ţurcaşiu  este o artistă completă şi o femeie de succes, care stârneşte admiraţie şi invidie deopotrivă. La cei 49 de ani ai săi, Anca Ţurcaşiu arată incredibil, reuşind să-şi păstreze nu doar silueta de viespe, ci şi prospeţimea chipului.Etichete: recunoști
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU